20/06/21

Dalmatinko Cup: Dugopoljci poraženi u četvrtfinalu i osmini finala

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Jučer je odigran treći dan turnira Dalmatinko Cup 2018. Na utakmicama koje su se igrale u Dugopolju, Stobreču i TTTS-u igrale su se zanimljive utakmice sa pregršt uzbuđenja.

Možda najupečatljiviji dojam bio je kada su djevojčice iz kluba Donat, nakon što su prethodno bile uspješnije u izvođenju jedanaesteraca, prišle neutješnim curicama iz kluba Marjan te ih zagrlile i tješile ih.

Godište 2005. igralo je četvrtfinalne utakmice. Dječaci iz Dugopolja poraženi su od Željezničara sa 5:0. Oni malo mlađi, odnosno 2007. godište, igrali su svoje utakmice u osmini finala. Nažalost i ovdje su Dugopoljci doživjeli poraz, a uspješniji od njih sa rezultatom 3:0 bila je ekipa Dandy. S ovim porazima naši momci završili su svoj uspješni nastup na turniru.

Danas se u sklopu turnira igra humanitarna utakmica između veterana Hajduka, odnosno Humanih zvijezda i ekipe Dalmatinka. Prikupljena sredstva uplatit će se za pomoć djevojčici Anđeli kojoj je hitno potrebna operacija.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rata poručile Škori: ‘Za koju domovinu se bori vaš Domovinski pokret?’

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u priopćenju je u nedjelju prozvala predsjednik Domovinskog pokreta Miroslava Škoru da svojim...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img