Danas sunčano, ponegdje uz buru

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Jutarnja svježina potrajat će i u petak, osobito u unutrašnjosti, a najviša temperatura bit će uglavnom niža od uobičajene za sredinu kolovoza, samo u Dalmaciji oko prosjeka. Pritom će u unutrašnjosti biti oblačnije, osobito prijepodne, uz mjestimičnu kišu, češće na zapadu. Na Jadranu će prevladavati sunčano, a samo na sjevernom dijelu prolazno može biti više oblaka. Od subote pretežno sunčano i sve toplije, od nedjelje posvuda i vruće, a dugotrajnijeg hladnijeg i kišovitijeg razdoblja vjerojatno neće biti ni u skoroj budućnosti…

U noći i ujutro umjerene bure bit će i u Dalmaciji. Od sredine dana vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, uz malo do umjereno valovito more. Prevladavat će sunčano, uz temperaturu između 28 i 31 °C.

Pretežno sunčano uz najvišu temperaturu oko 31 °C bit će i na jugu Hrvatske. Ujutro će uz obalu puhati slaba do umjerena bura, danju sjeverozapadnjak. More malo, prema otvorenom i umjereno valovito, a njegova je temperatura razmjerno visoka, između 26 i 28 °C.

Od subote sunčanije i toplije

Na Jadranu će do kraja ovog i u prvoj polovini sljedećeg tjedna biti sunčano i također postupno toplije, a već od subote na većem dijelu i vruće. U noći i ujutro uz obalu će puhati burin, a danju će barem malo osvježenje donositi slab vjetar s mora. (HRT)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PLENKOVIĆ vs. MILANOVIĆ :”Prodavač boze i prevarant se razotkrio” vs. “Komunistički gojenac, lažljivac, tupi ponavljač komitetskih frazetina”

Predsjednik Republike Zoran Milanović na Facebooku je u srijedu poslijepodne u najnovijem statusu nastavio prepirku s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem. - Komunistički gojenac...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img