Demokratski HSS: Beljak je demagog i prodavač magle.

0
Foto: DHSS

Večerašnje gostovanje u Pressingu na N1 TV nije bilo gledljivo…. iz razloga što je dotični iznio toliko nelogičnosti i laži da čovjek koji ne zna situaciju unutar HSS-a može i povjerovati.

Beljak se služio demagogijom i prodajom magle da ne možeš vjerovati tko da to nitko ne sluša niti gleda.
ISTNA je jedna i to da su više mandata osvojili bivši HSS-ovci u svim opcijama… nego sam HSS.
Drugo – osobno mislimo da nikog nije pozvao na ujedinjenje uglavnom komunicira porukama što je neozbiljno za ovu situaciju u koju je doveo HSS, a ostali kontakti su išli preko posrednika.


Priča o novcima, a HSS koristi kao bankomat od kad je došao na mjesto predsjednika.
Na primjer 2017. godine HSS je u ZG-županiji imao 10 izravno izabranih lokalnih dužnosnika?
2021.godine pod markicom HSS-a teška nula(0). To je bio rezultat Beljakove čiste destrukcije i to u epicentru njegovog djelovanja. U Zagrebačkoj županiji sve je izgubio…da ne pričamo koliko je uložio.


Danas kao gost u emisiji N1 TV smo očekivali da će dati neopozivu ostavku i da HSS preda članstvu i onima koji bi se željeli vratiti u svoju stranku koju je on uzurpirao i pretvorio u svoju prčiju.

On mora znati da tisuće i tisuće ponosnih i vjernih članova HSS-a danas više u HSS ne mogu biti zbog njega koji je zalutao u HSS.
Dali je legalno izabrani predsjednik mora odlučiti sud jer je upravni spor još uvijek u tijeku. Za nas sigurno nije legalno izabrani predsjednik, a dali je legitimni predsjednik HSS-a sigurno nije jer je iz stranke isključio većinu.

Stranku je dobio onog trenutka kad je HSS privatizirao, a to je kad je kupio 55% dionica HSS-a kroz naplatu članarina u svojoj županiji koju je danas IZGUBIO u svim pogledima.

Koalicijski potencijal HSS-a je uništio kroz lažno i prekriveno partnerstvo.

Dragi svi, morate znati da je na vlasti u samo dvije županije gdje su mu se bivši HSS-ovci smilovali i dali da HSS ne propadne do kraja u biti oni pomažu HSS-u da bi opstao na političkoj sceni.

Za kraj neka izađe pred javnost i javno kaže u kojoj županiji osim njegovog epicentra, a i to je upitnik ima više od pet /5/ ustrojenih organizacija HSS-a ali ne samo na papiru.

Za Osječko – baranjsku županiju znamo sa sigurnošću da ima više predsjednika i zamjenika nego ustrojenih organizacija HSS-a, priopćili su iz Demokratskog. HSS-a Osječko baranjske županije.


Vjera u boga i seljačka sloga!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here