Friday, September 17, 2021
HomeVijestiHrvatskaDetalji tragične nesreće u Suhopolju: Vozač automobila bio pijan, u hitnoj poginula...

Detalji tragične nesreće u Suhopolju: Vozač automobila bio pijan, u hitnoj poginula punica bjelovarskog župana

Policija se oglasila o prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 17:40 sati dogodila u Suhopolju. U nesreći u kojoj su sudjelovali osobni automobil i vozilo Hitne pomoći poginuli su pacijentica i medicinska sestra, a dvije su osobe ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo kada je 44–godišnji vozač osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.16 promila, upravljao osobnim automobilom kroz Suhoplje, Ulicom K. Tomislava smjerom istok-zapad, gdje je dolaskom do kućnog broja 109, započeo radnju skretanja ulijevo na putni most, a da se predhodno nije uvjerio da tu radnju može napraviti bez opasnosti po druge sudionike u prometu, dok je u tom trenutku nad njim radnju pretjecanja vršilo vozilo Hitne pomoći virovitičkih registarskih oznaka sa uključenim posebnim uređajima za davanje svjetlosnih znakova signala s kojim je upravljao 42–godišnji vozač, te je tom prilikom na južnoj prometnoj traci došlo do udara prednjeg dijela vozila Hitne pomoći u središnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila koji se zaustavio na prometnoj traci, dok je vozilo Hitne pomoći sletjelo u putni jarak, i udario u betonski most te se prevrnulo na bočnu stranu.

U prometnoj nesreći uslijed zadobivenih ozljeda sve četiri osobe iz vozila Hitne pomoći su prevezene u Opću bolnicu Virovitica, gdje su dvije osobe u dobi od 57 i 83 godine preminule, dok je jedna osoba u dobi od 42 godine zadobila teške tjelesne ozlijede, a jedna u dobi od 39–lakše. Vozač osobnog automobila je neozlijeđen.Protiv 44–godišnjeg vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO Virovitica, priopćila je policija.

Kako doznaje Moj portal iz pouzdanih izvora, poginula medicinska sestra je punica od bjelovarsko – bilogorskog župana Marka Marušića, odnosno majka od njegove supruge Maje Marušić Marić.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments