DOMOVINSKI POKRET: ‘Tražit ćemo da se sve mjere Stožera izglasaju u Saboru’

0
foto: Domovinski pokret

PENAVA PORUČIO VLADI I STOŽERU: NE STVARAJTE NEMIR I PANIKU MEĐU LJUDIMA”, stoji u naslovu objave na službenoj Facebook stranici Domovinskog pokreta koju prenosimo u cijelosti:

Ivan Penava, predsjednik Domovinski pokret, Mario Radić, zamjenik predsjednika DP-a i Stipo Mlinarić Ćipe, saborski zastupnik DP-a u Vukovaru su održali konferenciju za medije na temu nasilnog uvođenja cijepljenja i neustavnog ucjenjivanja građana uvođenjem Covid potvrda od strane Stožera i Vlade RH.

“Poručujem Vladi i Stožeru:

– Ne stvarajte nemir i paniku među ljudima, jačajte tehničke ljudske kapacitete kako bi svaki naš građanin, bio cijepljen ili necijepljen, imao sigurnost da će u slučaju potrebe dobiti najbolju zdravstvenu skrb. To je vaš posao gospodo! Pozivam vas širite povjerenje, optimizam i zajedništvo”, poručio je čelnik Domovinskog pokreta.

Penava je upitao Premijera i Stožer da pojasne kuda vode Hrvatsku te da se očituju po pitanju svojih stremljenja i ciljeva.


“Osuđuju li ili se kane postaviti jednako kao premijer i stožer države Victoria u Australiji koji na razini procijepljenosti od 87 posto otvoreno prijete necijepljenima da će im uništiti živote. Pozivam g. Andreja Plenkovića da bude dovoljno otvoren prema hrvatskom narodu i građanima RH te da odgovori na ovo pitanje osudom ili namjerom da provede ovu agendu i u Hrvatskoj”.


Mi još dodajemo da je u uvodno saborski zastupnik DP-a Stipo Mlinarić rekao kako će Inzistirati na dvotrećinskom izglasavanju mjera Stožera u Hrvatskom saboru

‘U ime Domovinskog pokreta tražit ćemo da se sve mjere Stožera izglasaju u Hrvatskom saboru dvotrećinskom većinom. Sabor je najviše zakonodavno tijelo u Hrvatskoj i mislimo da takve restriktivne mjere kojima se ograničavaju prava ljudima ipak treba izglasati Sabor i Domovinski pokret će na tome inzistirati’, uvodno je poručio Mlinarić.

Anita M.