21/06/21

Dugopoljac ostao sam protiv Krešimira Međerala u ‘Potjeri’ pa na kraju izgubio…

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U ponedjeljak je  u  gledanom kvizu “Potjera”  nastupio  i jedan Dugopoljac. Riječ je o Ivici Šimiću koji je i otvorio emisiju  odlično  odradio prvu dionicu i odabrao srednju ponudu  na ploči u iznosu od 28.000 kuna. Brzo je na ploči odgovorio na postavljena pitanja i jedini se vratio u završnoj potjeri, no nije pobijedio Krešimira

Natjecatelji IvicaHrvojeDenis Roč u novoj epizodi kviza ‘Potjera’ borili su se protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala

Led je probio Ivica koji je odabrao srednju ponudu od 28.000 kuna. Brzo je na ploči odgovorio na postavljena pitanja i vratio se u završnoj potjeri.
Debitant Hrvoje izabrao je višu ponudu od 50.000 kuna, no nije ga dobro krenulo. Već na drugom pitanju Hrvoje je napustio kviz. 
Idući na redu bio je Denis koji je odabrao srednju ponudu od 10.500, ali ga je Krešimir stigao te je i on ispao iz igre. Roč je izabrao višu ponudu od 70.000 kuna, no ni njemu nije išlo od ruke pa je u završnoj potjeri bio samo Ivica. Imao je devet koraka prednosti, što je Krešo stigao. 
dp/foto HRT

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rata poručile Škori: ‘Za koju domovinu se bori vaš Domovinski pokret?’

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u priopćenju je u nedjelju prozvala predsjednik Domovinskog pokreta Miroslava Škoru da svojim...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img