HomeŽivotDugopoljka nakon provale: Stvari se mogu nadoknaditi, meni su ukrali nešto što...

Dugopoljka nakon provale: Stvari se mogu nadoknaditi, meni su ukrali nešto što se ne može

Nakon što su joj u stan u Zagrebu ovog ponedjeljka provalila dva napadača koji su otuđili nakit te napali i vezali njenu kućnu pomoćnicu, Severina se oglasila o napadu.

“Ovo danas… Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su “ukrali dijete”, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi”, rekla je Severina za Jutarnji list.

Iako je u interesu policije da se detalji istrage ne iznose, doznalo se kako su lopovi najvjerojatnije motrili i čekali da Severina i njen menadžer Tomica Petrović izađu iz stana. No, prema pisanju Jutarnjeg, nisu očekivali da će u stanu zateći spremačicu koja ipak policiji nije dala korisne podatke o opisu počinitelja jer su navodno vrlo brzo pobjegli.

Nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan, navode, bila je pošpricana sprejem, no na potezu njihova kretanja ima još nadzornih kamera pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniteljima.
Foto: Instagram

RELATED ARTICLES

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Najnovije vijesti

nedavni komentari

google-site-verification: googled91673871e42f616.html google-site-verification=rGL3Tah1KoycISfVRpeaJyo9nIt6Cl3KPIaQunRBbqQ