Dugopoljka pokazala kako njezinoj materi stoje ‘čupave’ cipele: ‘Ana Karenjina je spremna za druženje’

0
Foto: Instagram

Severinina mama je čupave štikle uskladila s krznenim kaputom i šubarom u istoj boji, a kombinaciji je dodala i sunčane naočale te torbicu

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojoj njezina mama Ana pozira u čupavim cipelama kojima je pjevačica prije nekoliko dana oduševila svoje pratitelje. “Ana Karenjina je spremna za druženje”, našalila se pjevačica u opisu objave. Njezina mama te je štikle uskladila s krznenim kaputom i šubarom u istoj boji, a kombinaciji je dodala i sunčane naočale te torbicu.  Severinini pratitelji su objavom ostali oduševljeni te su komentarima poručili da joj se mama lijepo dotjerala. “Preslatka je majka”, pisali su. “A daj, odlična”, poručili su te dodali da je mama legenda, kao i kraljica. “Ovo je hit”, pisali su još.

Foto: Instagram

Severina često ističe koliko poštuje svoju mamu te to čini i kroz objave na društvenim mrežama. Tako je nedavno podijelila i objavu na kojoj ona i mama poziraju zagrljene te napisala emotivan opis. “Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… Njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište”, napisala je Splićanka tada.   Dodajmo i da je Severina prije nekoliko dana na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u istim štiklama te svojim pratiteljima tako otkrila da se nalazi u Zagrebu. 

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here