Facebook najavio veliku promjenu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon što je nekolicina ljudi priznala da su im poruke koje im je poslao osobno Mark Zuckerberg misteriozno nestale iz inboxa, pokazalo se kako šef Facebooka ima posebnije mogućnosti kada je u pitanju Messenger, poznata aplikacija za slanje poruka koja je u vlasništvu njegove kompanije.
Facebook planira sada pružiti takvu opciju (“unsend”) svim svojim korisnicima.

Ovaj div među društvenim medijima tvrdi da radi na promjenama i očekuje da će najavljena opcija brisanja već poslanih poruka biti spremna za široku uporabu za svega nekoliko mjeseci.

“Sad ćemo šire omogućiti brisanje već poslanih poruka”, poručio je Facebookov glasnogovornik. “Trebat će nam ipak neko vrijeme da to implementiramo. I dok ne bude sve spremno, više nećemo brisati poruke našeg direktora.”
“Trebali smo to već učiniti ranije – i sada nam je žao što nismo”, poručili su iz Facebooka.

Kompanija je priznala kako je počela brisati poruke Zuckerberga i još nekolicine drugih šefova u 2014., nakon što su hakeri prikupili i objavili e-mailove direktora Sony Picturesa. U porukama su se, između ostalog, nalazile i uvredljive opaske o filmskim zvijezdama te drugim ljudima iz industrije zabave.

U međuvremenu je Sheryl Sandberg, glavna operativka Facebooka, potvrdila kako je Facebook trebao provesti istragu nakon što se prije gotovo 3 godine saznalo da kompanija za istraživanje tržišta Cambridge Analytica nepravilno rabi podatke korisnika.

Dakle, pored najave da će pomnije kontrolirati političke objave, ovo je još jedna nova vijest o promjenama iz Facebookove kuhinje.

SourceGeek.hr
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

(VIDEO) 76. OBLJETNICA BLEIBURŠKE TRAGEDIJE Komemoracija na Lovrincu: “Nismo ovdje zato što nekoga mrzimo, nego zato što svoje volimo”

Povodom obilježavanja 76. obljetnice Bleiburške tragedije, u organizaciji koordinacija ratnih postrojbi SD županije, braniteljskih udruga Grada Splita i...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img