Gmail uznemirio korisnike sigurnosnim upozorenjem: Jeste li dobili ovakav mail?

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Mnogobrojni korisnici Gmaila dobili su u ponedjeljak poruku/upozorenje u kojem ih Google obavještava kako se netko drugi prijavio na njihov račun! Također, upozorili su korisnike da, osim ako se nisu oni sami prijavili s novog uređaja, što prije promijene lozinke za Gmail.

O kolikom je broju ljudi koji su dobili ovakvu poruku riječ, nije poznato, no prema izvorima Mashablea, radi se o značajnom broju korisnika. Iz Googlea su obavijestili da istražuju u čemu je problem, a potom i da je riješen, no nisu objasnili što je uzrok. Bila je, po svemu sudeći, njihova pogreška, piše Mashable pozivajući se na svoje izvore, prenosi Vijesti.hr.

Svi koji su dobili mail upozorenja srećom ne trebaju strahovati da im je netko provalio u račun i dokopao se njihovih osobnih podataka.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img