Foto: Screenshot HRT

Radnička fronta je objavila izjavu povodom “Eskalacije u Palestini”, kako su nazvali napad Hamas na Izrael, u kojoj, među ostalim, navode da je “palestinski islamistički pokret Hamas u subotu, 7. listopada 2023. izveo je jedan od najvećih napada na ciljeve u Izraelu u nekoliko posljednjih desetljeća probivši blokade u Pojasu Gaze”.

“Ciljevi Hamasovih napada bili su određeni strateški objekti na izraelskoj strani, ali i rušenje žičane ograde koja palestinsko stanovništvo drži zatočeno na vrlo ograničenom prostoru i u nehumanim uvjetima”, objavila je Katarina Peović. Na Izjavu radničke fronte reagirao je Gordan Malić:

“Koalicijski partneri sekte Možemo su jasno stali uz Hamas. Razumiju njihove ciljeve i jasna im je strategija, iako se u pogledu taktike ne slažu u svemu. Možemovci šute iako znamo što misle.

Po Facebooku se masa ljevičara poziva na Tita koji je raskinuo odnose s Izraelom, a sa Sovjetima i teroristima nije. Evo nekoliko činjenica oko toga:

Tito je likvidirao više ljudi od Hamasa, IDF-a i Mossada zajedno. I to nakon rata. Židovima nije vratio imovinu koju su im konfiscirale ustaše, već je u nju uselio svoju poštenu sektu.

Pomagao je skoro sve terorističke organizacije na planetu, jer su skoro sve u drugoj polovici 20. st. bile komunističke. Izrael je demokratska država okružena s 200 milijuna Titoista islamske vjeroispovijesti. U tom arapskom bazenu ne znam ni za jednog nobelovca, a Židova s Nobelovom nagradom je skoro 200.

Kao država Izrael je bio plod britansko-turskog dogovora, jer su prve doseljenike doveli Turci, a zemlju im je kupio Rothschild. Dakle, krivite Osmanlije.

Već tada je postojao palestinsko-arapski plan za Holokaust koji možda nema veze s palestinskim narodom, ali ima s njegovim vjerskim i političkim vođama. Ali koga briga za to. Bitno je da su Židovi vlasnici banaka, investicijskih fondova i zlatarni i da iza njih stoje američki fašistički dolar i H. Kissinger. Zašto bi ih sirotinja trpjela! Što bi rekao jedan naš prorok, crna, crvena, zelena stoka sitnog zuba.

Ovih dana su u Gazi protiv Hamasa prosvjedovali i sami Palestinci. Naši ljevičari baš i ne. Samo ako im se dirne u Tita”, objavio je Malić.