Wednesday, September 22, 2021
HomeŽivotGRDOVIĆ: Prestajem piti! 'Zbog bevande sam izgubio sve, Brankica više ne reagira...

GRDOVIĆ: Prestajem piti! ‘Zbog bevande sam izgubio sve, Brankica više ne reagira na mene’

Mladen Grdović otvoreno je progovorio o svojoj ovisnosti i priznao da je zbog bevande izgubio sve – suprugu Branku, prijatelje i ponos. Kroz suze je ipak poručio da će se boriti i pokušati vratiti svoj život u normalu.

– Izgubio sam sve što volim i svoju ženu Branku, sve sam izgubio, eto. Neka to bude pouka drugima da moraš zbilja biti dobar. Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao… Umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi, je li tako? – kazao je za IN magazin

Otkrio je i što misli o tome u čemu je najviše pogriješio.

 U bevandi. To mogu i pred svijetom reći. I onaj najgori čovjek neka se toga ostavi. Tu sam fula, totalno – iskreno je priznao.

Što mu je supruga Brankica rekla na to?

– ‘Što će reći! Jadna je patila, i brat, i familija, i svi. Svima bi reka da se ostave toga đubretara, eto – poručio je Grdović

Otkrio je i što je poduzeo po tom pitanju, da se ostavi toga. Vidi li neki izlaz?- Jako teško, ali ću nastojati. Pokušat ću, napravit ću sve. Nema doktora, doktor je u glavi. Toliko lijepih pjesama sam napravio, toliko svijeta prošao, a ja sam kriv za sve – rekao je Mladen.Upitan je i koliko mu je žao zbog svega.

Puno. Puno. Ni me briga za novac. Puno sam izgubio, i puno prijatelja, vidiš kako je otišao i Rajko Dujmić i puno mojih prijatelja, sve zbog takvih razloga. Izgubio sam ponos, izgubio sam ono što su me mater i ćaća odgojili, sve sam izgubio – izjavio je.

Ali nije kasno. Još može ostaviti alkohol i vratiti Brankicu.

– A nemam što Brankici, ona više ne reagira na mene, ima pravo, dajem joj ponos. Dajem joj ponos i svakoj ženi koja može takvu budalu držati, a dobar čovjek – istaknuo je iskreno.

Samo to mora dogovoriti sa sobom i krenuti novim putem. 

– Želim to, ali to treba izdržati, nema doktora, to je samo stvar u tebi, znaš, Davore, mi se znamo 30 godina – istaknuo je.

Novinaru Davoru Gariću obećao je da će poraditi na tome.

– ‘Hoću, da. I svim mojim prijateljima i onima koje me vole i koji me nisu volili, ali ću to izdržati – naglasio je.  

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments