Foto: Screenshot HRT

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Davor Dretar doveo je kolegu iz Mosta Nikolu Grmoju u “neobrano grožđe”. Naime, Dretar je na konferenciji za medije, a potom i u sabornici, pokazao fotografije na kojima se jasno vidi Grmoja u društvu Marine Pavić, glasnogovornice ministra Davora Filipovića.

Nije baš jasno zašto su njih dvoje tijekom maratonske sjednice sjedili jedno pored drugog u trenucima kad Grmoja (navodno) pokušava “skinuti” Filipovićevog šefa Andreja Plenkovića pa i sve ostale umočene u aferu HEP. Uključujući i samog Filipovića. I nije da su samo sjedili jedno pored drugoga…

“Fotografija s jučerašnje sjednice odbora za gospodarstvu je vrlo zanimljiva, evo i gospodina Raspudića, evo i gospodina Grmoje, a ova dama pored njega je Marina Pavić, zaposlenica u kabinetu ministra Filipovića. Sjedili ste gospodine Grmoja šest sati s njom, razmjenjivali dokumente, šaptali nježno i romantično jedno drugome na uho, vi sa djelatnicom kabineta ministra Filipovića!? Zahvalit ću još jednom na minimumu političkog digniteta kojeg bi se trebali pridržavati”, rekao mu je Dretar sa saborske govornice.

Grmoja je replicirao… ili, bolje rečeno, pokušao replicirati.

“Ja nisam shvatio što sad kolega Dretar želi reći, da sam upao u oko glasnogovornici ministra kojoj sam se svidio pa je ona nešto sa mnom razgovarala, šta je to, nekakvi krimen? Ja jedino mogu doma imati problema sad sa ženom nakon ovoga, ali evo, moram reći s ovog mjesta, ništa se nije dogodilo, iako je moguće da sam svidio glasnogovornici ministra. Tako da, evo… ne znam što je tu sporno”, rekao je.