Hajduk želi kapetana Dugopolja

Kapetan je vrlo blizu Poljudu

0

Kako donosi DalmacijaNews.hr, kapetan Dugopolja Stanko Jurić je u fokusu za pojačanje splitskog Hajduka.

Nakon iznimno uspješne polusezone u Drugoj HNL, koju su završili na diobi drugog mjesta, interesa za igračima Dugopolja ne manjka. Unatoč porazima u zadnjim kolima, prepoznata je kvaliteta igrača te ih je nekoliko na listi bogatijih klubova. Među njima je zasigurno i kapetan Stanko Jurić.

Iako su imali nešto slabiju završnicu jesenskog dijela prvenstva, kapetan je zadovoljan učinjenim poslom i radom svih suigrača pod vodstvom trenera Bojka. Za DalmacijaNews je rekao:

Moglo je bolje, pogotovo pred kraj kad smo imali sve u svojim rukama da završimo prvi na kraju jesenskog dijela, ali ozljede, kartoni i naše neiskustvo su nas koštali. To je možda malo pokvarilo sliku, ali ostaje lijep dojam ove polusezone…trener Bojko zaista radi vrhunski posao, nitko nije vjerovao da može ponoviti lanjske rezultate, a evo mi smo još bolji. Dobre igre naših mladih igrača ne prolaze nezapaženo…Dovođenje osječkog trojca se ispostavio kao pun pogodak, pravo iznenađenje, podigli su nas dosta i pokazali se kao prava pojačanja.

Ovaj 21-godišnji mladić svojim samopuzdanjem i zrelim igrama na terenu, ulijeva vjeru mnogima kako se radi o vrlo kvalitetnom potencijalu sa blistavom nogometnom budućnosti. Osim Hajduka spominje se interes Rijeke i Osijeka. Juriću iznimno godi da je prepoznat od strane klubova iz viših liga, no međutim ističe kako je koncentriran isključivo na Dugopolje i pripremu za nastavak sezone.

Na pitanje novinara o Dugopolju u Prvoj HNL kapetan je izjavio:

Više će se znati nakon zimske pauze, sve je na Upravi da odluči želi li u Dugopolju gledati Prvu ili Drugu ligu.

Mi možemo samo poželjeti da u ovoj zimskoj stanci neće doći do nenadoknadivog rasipanja momčadi. Nadamo se da će dobre igre naših nogometaša biti na visokom nivou i u drugom dijelu prvenstva te ih dovesti na neku od pozicija koje vode u prvu ligu. A onda sve ostaje na Upravi.

Cijeli članak na DalmacijaNews pročitajte ovdje.