HAJDUKOVAC I ČLAN UDUGE “NAŠ HAJDUK” PREUZIMA DINAMO?

0
Foto: Screenshot
Mislite da je za sve kriv Mamić, grdo ste pogriješili jer Mamić je samo sredstvo da se postigne cilj koji traje od 1945 do danas. Od pamtivijeka ili točnije od osnutka traje borba dviju struja za kontrolu nad Dinamom, jer Dinamo nije samo nogometni klub već klub koji je uvijek bio simbol Hrvatstva, simbol pripadnosti narodu u naciji.

Više puta su komunističke i jugoslavensko orjunaške strukture željeli kontrolu nad Dinamom i eliminaciju pripadnosti i simbola nečeg za Hrvate uzvišenog, a to je pripadnost naciji i narodu i način iskazivanja bunta. Prva eskalacija i dizanje nacionalnog naboja dogodio se 1982 s Ćirinim bijelim šalom, te eskalacijom slave i ponosa na proslavi osvajanja titule pred 60 000 navijača.

Tih godina nije bilo potrebno nekoga pitati što si tko si već za koga navijaš, a odgovor Dinamo otkrivao je sve.

Nova bitka kreće dolaskom u Dinamo Mamića i prilivom ogromnih novaca zahvaljujući prodaji igrača, ponajprije onih stasalih u Dinamovoj školi, ali i pametnom kupovinom na tržištu. Nije samo to problem koji je mučio isušivače močvare koja eto daje kostur reprezentacija koja u 4 godine osvaja srebrnu i brončanu medalju na SP.

Problem je i navijačka politička preferencija koja je gle čuda desna i podržava HDZ. To je toliko uskovitlalo komunističko, Jugoslovensko orjunaške snage skrivene u nekim partijama i NGO da su nakon korumpiranih sudaca i osuđujuće presude Mamiću otvoreno krenule u napad za preuzimanje Dinama, jer tko kontrolira Dinamo kontrolira i politiku i prije svega novac. Nedavno se okupila politička elita i slijedom obećanja nekih do tada malih od palube, a sada zmaja koji žele biti kalif umjesto kalifa, a potaknuta misijom kupovine birača i punjenjem nekih crnih fondova suludom prodajom obiteljskog srebra, a sve radi opstanka na vlasti uz obećanje izgradnje stadiona i dovlačenjem Mamića pred hrvatsko pravosuđe.

Slijedom svih tih događanja zagrebačka i državna politička klika na vlasti odlučila je zakucati glogov kolac u Dinamo sve u cilju uništenja kluba i navijačkog puka pa su tako spakovali pakleni plan.

Po tom planu bez uporišta u zdravom razumu, ali u cilju oduzimanja narodu njegove ikone i simbola pripadnosti narodu i naciji, odlučilo se da klub preuzmu oni kojima ime Dinamo ne predstavlja ništa drugo nego protivnik, kako po simbolici tako i po političkoj i navijačkoj pripadnosti.

Politička klika odlučila je Hrvatima oduzeti klub, simbol hrvatstva i borbe za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.

Po tim odlukama na čelo kluba trebala bi doći Tomaševićeva desna ruka, dogradonačelnik Luka Korlaet, koji je gle čuda član fantomske Udruge Naš Hajduk i zakleti navijač Hajduka. Za Tomaševića tu nema ništa čudno jer eto on je profesionalac i radit će profesionalno. Ništa tu nije čudno niti novinarima i urednicima sportskih redakcija niti vrhu države, pogotovo jer je koalicijski potencijal tanak, a trebat će.

Danas im je glavno sredstvo za ostvarenje tog cilja notorni Antolić, koji je duži niz godina bio najbliži suradnik Zdravka Mamića, a danas je gle čuda najveći oportunist i protivnik politike kluba koju je ustrojio Zdravko Mamić, i koja je funkcionirala vrlo dobro, shodno tome, dragi svirači falš nota ova vam priča neće proći niti će te od navijača Dinama dobiti blagoslov.- piše Ante Rašić za Hrvatski glasnik

Vrijeme Vam istječe!

Anita M.