Hajdukovac bi trebao na posudbu u Dugopolje

Mladi i talentirani Sinjanin trebao bi doći na posudbu iz Hajduka

0

Robert Jandrek, mladi i talentirani Sinjanin trebao bi doći na posudbu iz Hajduka. Jandrek je ponikao u Junaku iz Sinja, a za Hajduk je potpisao prije dvije godine sa 20 godina.

Već u juniorskim danima Jandrek je dosta putovao. Iz tog vremena povijest ovoga igrača kaže kako je bio na posudbama u Omladincu iz Vranjica nakon čega se pridružio kadetima Hajduka s kojima je ostao dvije godine, a bio je generacija Marija Pašalića. Kao izlazni kadet otišao je u Glavice, gdje je također proveo dvije godine, zatim ponovno Junak, a juniorski staž zaključio je u Lokomotivi.

Prve seniorske korake Jandrek je napravio u matičnom Junaku. Za sinjski klub odigrao je 43 utakmice i postigao 5 pogodaka. Kao što smo prethodno spomenuli, Hajduk ga dovodi 2016. godine, ali ga prosljeđuje u svoju drugu momčad Hajduk II. Tada je hitronogi Sinjanin pokazao svoj talent gdje je u 15 utakmica zabio 6 golova i od tada ostaje jedan od ponajboljih igrača Hajduka II. Uz poneke izuzetke, Jandrek nažalost nikada nije dobio pravu priliku na Poljudu. Za obje seniorske momčadi Hajduka ukupno je odigrao 48 utakmica i dao 19 golova.

Sada se nalazi u zadnjih šest mjeseci ugovora sa Hajdukom koje će najvjerovatnije provesti na posudbi u Dugopolju. Vjerujemo kako bi Dugopolje u ovom igraču dobilo pravo pojačanje koje će uvelike pomoći u nastojanjima da i dalje koračaju prema vrhu drugoligaške tablice.