HDZ odgovorio Raspudiću: “Licemjeri iz MOST-a spremni su žrtvovati još stotine života hrvatskih građana”

0
Snimka zaslona N1

Danas popodne su iz HDZ-a odgovorili Nini Raspudiću na njegove izjave kojim je pozivao predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na obračun sutra u podne, na HDZ-ovom domaćem terenu, u Remetincu’.

Evo njihove objave:

“Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao – suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om & krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram HDZ-a.

Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrej Plenković, koji će sutra – za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave – otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona.

Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života hrvatskih građana.

Istodobno druge političare – zbog njihovih razboritih stavova – besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno – jadnije – MOST.

Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju”, objavili su iz HDZ-a na Facebooku.


Anita M.