Foto; Screenshot N1
Rekao mu je i da povede neke ministre za koje misli da se oko njih steže OLAF-ov obruč, 'da razgledaju budući pansion'

Mostovac Nino Raspudić još je jednom odgovorio na jučerašnji poziv premijera Plenkovića da s njim i Alemkom Markotić ode na covid odjel, da vidi kako izgledaju ljudi koji su sada na respiratoru. Raspudić je prvo jučer poručio da “bolnice nisu za paradiranje”, a rekao je i da “zna kako izgleda covid odjel jer je ležao na jednom pet dana”.

Uslijedila je nova runda u kojoj je uzvratio Plenković i to baš pred Zaraznom u koju je i pozivao Raspudića. “Tu sam sat vremena, mogao je stići gdje god da u Zagrebu živi. Nije došao, znate zašto, jer se prepao, jer su se licemjeri prepali, jer ga je strah”, ustvrdio je Plenković između ostaloga.

Sada se pak Raspudić oglasio na Facebooku i rekao kako smatra da našetavanje političara po intenzivnoj nije primjereno, ali ga je pozvao na sučeljavanje pred medijima, i to, kako je rekao na domaćem terenu HDZ-a. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Pozvao Plenkovića na sučeljavanje na ‘domaćem terenu HDZ-a’

“Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15 sati sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.

Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13. prosinca točno u podne.

Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija”, poručio je Raspudić.


Anita M.