Monday, September 20, 2021
HomeVijestiHrvatskaHERMAN VUKUŠIĆ: O ČEMU JE ONO BILA ISTANBULSKA KONVENCIJA?

HERMAN VUKUŠIĆ: O ČEMU JE ONO BILA ISTANBULSKA KONVENCIJA?

Herman Vukušić je žestoko reagirao na zahtjev MVEP da MUP ubuduće u osobnim iskaznicama navede i treći spol što je MUP odbio. Njegov status prenosimo u cijelosti:

O ČEMU JE ONO BILA ISTANBULSKA KONVENCIJA?

Jedan naš dnevni list danas je na svojoj naslovnici objavio tendenciozan naslov: “MUP odbija da se na osobne iskaznice uvede i treći spol X”.

U podnaslovu se dalje kaže kako je MUP odbio zahtjev Ministarstva vanjskih i europskih poslova za usvajanjem uredbe iz Bruxellesa o uvođenju trećeg spola (X) na osobne iskaznice, sa obrazloženjem da za isto ne postoji utemeljenja u hrvatskom pravosuđu.

Bravo za MUP👏👏👏, kažem ja, uz dodatak da za “spol X” ne postoji uporište u ozbiljnoj znanosti niti civilizacijskoj povijesti.

Međutim, sama tendencioznost naslova, kao i njegova pozicija na fronti uglednog dnevnog lista upućuje na pripremu medijsko-psihološke manipulacije kojoj smo bili izloženi kada su nas prije ratifikacije uvjeravali da je Istambulska konvencija tu samo da zaštiti žrtve obiteljskog nasilja😉😉😉

Jer, u protivnom, zašto naslov ne glasi npr. “Europska komisija vrši pritisak na Hrvatsku da legalizira treći spol!

”Ono što me veseli jest da su brojni komentari spomenutog teksta na internetu mahom u granicama od zgražanja do čistog gađenja nad ovom idejom, te izgleda da se građanstvo Hrvatske polako budi i počinje shvaćati o čemu je kod Istanbulske konvencije u stvari bilo riječi…..

A što, pitam ja dalje, kada Ministarstvo europskih i vanjskih poslova krene u ofenzivu za implementaciju dokumenta EK sa konca prošle godine o liberalizaciji zakonske promjene spola bez medicinske dokumentacije i bez dobne granice?

Skraćeno, kada Europa zatraži da naša djeca po svojoj volji mogu mijenjati spol…..

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments