HKS pozvao Ivanu Baričević na trening regije Jug

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Na adresu ŽKK Dugopolja zaprimljena je odlična vijest.

Naime iz Hrvatskog košarkaškog saveza pozvali su igračicu Ivanu Baričević da sudjeluje na sljedećem treningu Regije JUG za igračice rođene 2006. godine i mlađe. Ovaj poziv potvrda je iznimnog talenta kojeg Ivana ima u sebi i potencijala da se jednog dana razvije u vrhunsku košarkašicu.

Trener Stipe ČIpčić je povodom ovog poziva rekao:

– Iako je godinu dana mlađa od većine cura, Hrvatski košarkaški savez je prepoznao Ivaninu kvalitetu. Ivana je svojim radom zaslužila poziv i nadam se da će ga iskoristit da “upadnje” među 15 cura za reprezentaciju. – rekao je ČIpčić.

Također, ovaj poziv Ivani potvrdio je još jednu stvar, a to je da se u Dugopolju odlično radi s mlađim uzrastima u košarkaškoj školi ŽKK Dugopolja. Nadamo se kako će se u budućnosti Ivani pridružiti još pokoja cura iz ove škole košarke.

Ivani želimo puno uspjeha na nadolazećem okupljanju. Sretno!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img