[U13 KOŠARKA] U prvom kolu ŽKK Dugopolje poraženo od ŽKK Otok Murtera

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U vikendu za nama ŽKK Dugopolje počelo je s prvenstvenim natjecanjima.

Prva selekcija koja je nastupila u novoj sezoni bile su cure koje pripadaju generaciji U-13. One su u 1. kolu Međužupanijske lige dočekale suparnice iz ŽKK Otok Murter.

Dugopoljke su u novu sezonu ušle oslabljene za čak tri igračice manje. Razlog odustajanja od tih važnih kotačića u dugopoljskom sastavu su školske obveze. Zbog njih su se cure odlučile povući što se osjetilo na kvaliteti igre U-13 selekcije. To je odmah bilo vidljivo i u ovom susretu, što su itekako dobro iskoristile gošće s Murtera.

Murteranke su osjetile kako su bile kvalitetnije te su nadigrale Dugopoljke. Domaća ekipa nije im mogla na parketu parirati u igračkom smislu i cure iz ŽKK Otok Murter odnijele su zasluženu pobjedu u prvom kolu nove košarkaške sezone. U redovima ŽKK Dugopolja najbolja igračica bila je Ivana Baričević koja je postigla čak 23 koša od ukupno 32 Dugopolja.

U sljedećem drugom kolu U-13 1. Međužupanijske lige, ŽKK Dugopolje gostuje u Zadru kod ekipe ŽKK Zadra. Taj susret na rasporedu je sljedećeg vikenda.

Međužupanijska liga U-13, 1. kolo

ŽKK Dugopolje – ŽKK Otok Murter 32:46

ŽKK Dugopolje: Vickov, P. Baričević, Akalović, Rogošić (1), I. Baričević (23), M. Baričević, Perišić (2), Čipčić (6), Babić, Kolić

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img