Hoće li kada prestati omalovažavanje vijećnice Renate Kelam u Općini Lećevica?

0
Foto: Facebook

Evo opet muke po Lećevici po ko zna koji put od kako je načelnik općine Lećevica dobio oporbu nakon duge vladavine HDZ.

Sad nije nesposobnost samo načelnika općne Lećevica Ante Barana već “nestručnog” kadra zaposlenog u samoj općini.

Po čijem je ovo nalogu izvršeno može se samo naslutiti.Poziv na početnu konferenciju – EU projekta “Svi za Lećevicu“ koja se održala u ponedjeljak 13.prosinca 2021. Naime radi se o EU projektu bespovratnih sredstava.

Sama vijećnica u svojoj predizbornoj kampanji imala je jednu od programskih smjernica te u svakom smislu podržava EU projekte i sama zalaže za njih.Vidi slučajnosti baš Renatu Kelam vijećnicu Domovinskog Pokreta nije se pozvalo iako su bili pozvani svi vijećnici Općinskog Vijeća.

Da stvar bude bizarnija vijećnica Renata ih je nazvala telefonom i upitala zašto se nju nije pozvalo nakon što je vidjela u medijima te na fb stranici samog projekta ,sama prijavila u telefonskom razgovoru na sve radionice projekta.Izgovor je bio da su ručno unosili mail adresu i baš slučajno njenu krivo upisali.

Valja napomenut kako spomenutu vijećnicu Renatu Kelam omalovažavaju, vrijeđaju i služe se svim sredstvima da je se NE pozove na sjednice Općinskog Vijeća pa sad i na predstavljanje projekata u općini.

Kada je uredno pozvana na Općinsko Vijeće prijedlozi vijećnice Kelam , iako su korisni za općinu i njene stanovnike ne budu prihvaćeni, priopćio je Domovinski pokret Općine Lećevica

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here