Wednesday, September 22, 2021
HomePremium SadržajHOROR KOD KOPRIVNICE Tri rotvajlera zamalo rastrgala ženu dok je njihov vlasnik...

HOROR KOD KOPRIVNICE Tri rotvajlera zamalo rastrgala ženu dok je njihov vlasnik bio na moru

Žena (58) iz koprivničkog Herešina jedva je ostala živa nakon što su ju napala tri rotvajlera i doslovno je gotovo raskomadali, javlja Glas Podravine i Prigorja.

Ovaj se užas dogodio prije desetak dana u Školskoj ulici, a nesretna je žena tek sredinom ovog tjedna puštena kući iz koprivničke bolnice.

Događaj se zbio za vrijeme kada je vlasnik pasa bio na godišnjem odmoru na Jadranu, a nesretna je 58-godišnjakinja, inače punica vlasnika, hranila pse za vrijeme njegove odsutnosti. Danima je hranjenje prolazilo u redu, no te je nedjelje nešto pošlo po zlu.

“Tog nesretnog dana u popodnevnim satima žena je došla kao i svaki dan nahraniti pse. Nedugo nakon njenog dolaska ulicom je odjeknula stravična vika. Svi smo izašli na cestu i na prvu nismo znali o čemu se radi, pomislili smo da su psi rastrgali dijete”, rekao je jedan od susjeda te dodao kako je drugi susjed odmah otrčao u boks sa psima ne bi li pokušao ženu spasiti.

“Prizor koji ga je dočekao bio je stravičan, posebice jer je vidio da se žena na koncu predala psima jer više nije imala snage za borbu. Da nije bilo njega, psi bi je živu rastrgali”, navodi sugovornik navedenog portala.

Također,, ispričao je kako se tog dana u Herešinu odvijala zabava na kojoj je svirala glasna glazba, a i vrijeme je bilo promjenjivo i teško što je, pretpostavlja susjed, najvjerojatnije uzrokovalo nervozu kod pasa i sam napad na jadnu ženu.

“Hitna je došla zaista u kratkom roku i odmah su joj pružili pomoć. Koliko sam vidio, imala je ogromne ozljede ramena, trbuha i gležnja”, kazao je susjed dodavši i kako je policija vrlo brzo stigla te provela očevid.
Kako portal doznaje , 58-godišnja žena je u srijedu puštena iz bolnice i trenutno nalazi na kućnoj njezi.

Valja napomenuti da se cijeli napad dogodio u dvorištu kuće u kojem vlasnik ima nekoliko ograđenih bokseva u kojima je navodno smješteno šest pasa.

Foto: Pixabay / Ilustracija

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments