25,10,21
HomeVijestiHrvatskaHRT prilog o ženi koja je razotkrila HDZ-ovo uhljebljivanje pustio u 4...

HRT prilog o ženi koja je razotkrila HDZ-ovo uhljebljivanje pustio u 4 ujutro

Emisija Hrvatske Televizije Labirint, koja inače progovara o značajnim društvenim problemima ovaj put je pokrila priču o kutinskoj zviždačici Adrijani Cvrtili koja je progovorila o uhljebljivanju u tvrtki Eko Moslavina. No, emisija s tim prilogom nije prikazana u uobičajenom terminu utorkom iza 21 sat već ju je Uprava HRT-a prebacila u termin u kojem bi je malo tko mogao gledati – u 4 sata i 10 minuta ujutro.

S HRT-a su dali svoje objašnjenje odluke da se istraživački magazin Labirint, u kojem je bio prilog o Adrijani Cvrtili i političkim zapošljavanjima HDZ-ovaca i HSLS-ovaca u Kutini, emitira u vrijeme, koje se televizijskim žargonom, uobičava nazivati – porno terminom, javlja Novi list.

“Emisija Labirint jučer nije emitirana u prime timeu Četvrtog programa jer je njen termin kolidirao s najavljenim terminom govora predsjednika Zorana Milanovića pred generalnom skupštinom UN-a koje je uredništvo odlučilo prenositi. Emisija Labirint išla je u predviđenom inače repriznom terminu tijekom noći, emitirat ćemo je ponovno večeras u prime timeu u 21:35, kao i u nedjelju prijepodne u drugom redovnom repriznom terminu”, priopćili su službeno s HRT-a.

“U Africi nema gladne djece, a na HRT-u nema cenzure. Ekipa koja se lažno predstavlja da su urednici koji vode program, kuću, emisiju Labirint stavljaju u udarni termin u 4.10 ujutro. Nije zgodno za čuvare revolucije staviti emisiju u normalan termin jer onda postoji mogućnost da se vide nezgodne priče po vlast. Protiv cenzure u bilo koje doba dana i noći. Sram vas bilo!”, napisao je Zovko.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari