‘Od**bi od Bosne i Hercegovine’! SDP-ovac iz susjedne države onako diplomatski poručio Milanoviću

0
32
Foto: Snimka Zaslona/Youtube

Potpredsjednik SDP-a, Vojin Mijatović oglasio se u srijedu navečer na svom Facebook profilu otvorenim pismom koje je poslao hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Mijatoviću je zasmetalo što je Milanović rekao da je i predsjednik Hrvata u BiH, što je Milanović izjavi i objasnio, jer zastupa sve Hrvate koji imaju pravo glasa na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. Naravno, bez ovlasti koje ima na teritoriju Republike Hrvatske.

U objavi o tobožnjim napadima na BiH, ovaj diplomat, istaknuti član SDP-a, hrvatskom predsjedniku je poručio: “Od**bi”.

Prenosimo njegovu objavu.

“Uvaženi predsjedniče Republike Hrvatske,

Jedan sam od ljudi koji smatraju da je odnos sa susjednim zemljama na Balkanu ključna stvar pogotovo posle prošlosti kojom se ne možemo ponositi baš svi zajedno.

Bit ću iskren jako sam se radovao vašoj izbornoj pobjedi čak smo pomogli putem promatrače u Banjoj Luci gdje ste na istim biračkim mjestima pobijedili.

Nadao sam se da Vašim dolaskom, stiže neko novo bolje vreme kako za Hrvatsku tako i za Bosnu i Hercegovinu, ali i ostatak regije. Posljednje vreme na niz vaših više nego štetnih izjava prema mojoj državi nisam burno reagovao jer sam smatrao da je to samo prolazna faza, vaš trebutak slabosti i politikanstva.

Nažalost vaše samokrunjenje i prvog u Hrvata pa i u BiH za govornicom Generalne Skupštine UN-a zapravo predstavlja vrhunac vašeg političkog ludila.

Nisam siguran da li da vas kudim ili žalim, jer porazno je bilo danas gledati i slušati čovjeka koji je trebao biti nada i garant novog i boljeg vremena.

U suštini žalim sve građane Hrvatske, jer ovo danas je sunovrat hrvatskog društvenog bića kao sastavnog dijela europske ideje.

Uvaženi gospodine Milanović,

Da zaključim, Vaše srednjovjekovne plemenske porive ostavljam vama, a ja ću vam vrlo diplomatski i jezikom koji jedino razumijete reći OD*?BI OD BOSNE I HERCEGOVINE!!!

S poštovanjem,

Vojin Mijatović

potpredsjednik SDP BiH”, stoji u potpisu.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here