HRVATSKA LJEVICA, IZMEĐU MUKE I HLADOVINE: Milanović je otišao u desno toliko da bi se pok Gojko Šušak zapitao “pa tko sam onda ja”

0
Foto: press

Hrvatska ljevica mora shvatiti da njena misija nije trolist : jugonostalgija i puhanje na sve što sadrži “hrvatsko”, i vraćanje ploča trgova koje su ex vaši i skinuli … pljeskanje da će netko promijeniti spol, i dokazivanje da je više pedofila u crkvi, nego po građanskim i seoskim kućama. To nije ljevica, to je identitetska predstava i drek.

Ljevica se prvo mora boriti protiv eksploatacijske uloge kapitala, i za socijalnu pravdu, bez toga….ona je peep show. Vi morate razumjeti da je SDP iznjedrio samo  dva značajna imena u modernoj povijesti i sadašnjosti, to su Bandić i Milanović.

Prvi je mafijao, a drugi otišao u desno toliko da bi se pok Gojko Šušak zapitao “pa tko sam onda ja”, ali i dok je bio ovaj drugi “ljevičar” , u uspjehe si je pisao dolazak stranog kapitala, na otvaranju IKEA-e, postrojila se cijela… ljevičarska vlada, a hrvatski obrtnici i stolari, i ono jada u proizvodnji namještaja što se uništavalo, tek je tada pomrlo.


Ljevici je smisao borba protiv eksploatacije, a ne diviti se “da je Tito pušio u Ovalnom uredu, i da mu je Loren namigivala”. I ljevica MORA, dakle mora biti feministička, ako se bori protiv eksploatacije, i ne može biti zagovornik legalizacije prostitucije, ako je feministička i protueksploatacijska, jer je to suludo i morbidno. To je kao kad se na reklamama za mesnice, svinje smješkaju i vesele da ih melju u kobasice.


I ovo je važnije nego da neka momčina postane žena, jer je tako odlučio/la, pa nastupa u dizanju utega, i ulazi u ženske kuće i svlačionice, i tamo začikava.
Ne, SDP, Možemo, Nova ljevica i dr, nisu ljevica. Milanović najmanje. 

E sad, meni je jasno da je ovo, biti baš ljevica, a ne praviti se ljevica.. tijesno, pa to ne vole niti Putin, niti Europska komisija, nema tu kruha. A nitko i ne plaća rundu, u Europi, osim te dvije geopolitičke strane. Ali što ću vam ja. 
A novi šef zagrebačkog SDP, prirodno, ističe da bi vratio Tita na trg od kuda ga je maknuo ex SDP Bandić, i to je prvo. A što bi on drugo? Oni i nisu ništa drugo.

Onda možemo skupljati sličice narodnih heroja i lijepiti u album, pa poslije u kino. Ali to nije ljevica.I diviti se dubini Jebo vas Vukovar, i biti lažni neprijatelji HDZ-a, a to je stranka s najvećim postotkom komunista iz prošle države trazicijskog svijeta. 
Bujrum, braćo i sestre, ljevičari. 

Piše Vanja Zlatović/Odjek.press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here