Nakon što su u subotu odigrali susret 4. kola juniorskog prvenstva, igrači Hrvatskog Dragovoljca danas igraju novu utakmicu ovogodišnjeg natjecanja.

Današnji dvoboj, koji je odgođena utakmica 3. kola, mladi Crni odigrat će protiv ekipe Hajduka. U prošlom susretu Hrvatski Dragovoljac igrao je protiv Torcide koja je bila uspješnija i kući ostavila sva tri boda. Do te utakmice dugopoljska ekipa imala je maksimalni učinak, odnosno dvije pobjede iz dvije utakmice. Odigrane su gotovo sve utakmice, osim ove današnje, kao i susreta između Geniusa i Bačvica. Na prvenstvenoj ljestvici Hrvatski Dragovoljac dijeli treće mjesto s momčadi Universitasa, a imaju po 6 bodova. Ispred njih su Torcida sa osvojenih 10 bodova i odlični Split sa svih 12 upisanih bodova.

U današnji dvoboj Hrvatski Dragovoljac ulazi sa željom da se vrati na pobjedničke staze i nastavi sa dobrim igrama. To im naravno neće biti lagan zadatak, no zasigurno imaju kvalitete i znanja da ostvare pobjedu. Hajduk je do ovog susreta odigrao tri utakmice, te upisao jednu pobjedu i dva poraza. Slavili su, pomalo i iznenađujuće, protiv Olmissuma (9:7), dok su od njih  bolji bili Genius (6:3) i Konoba Tomić (4:7). Iako je teško donositi ocjene nakon samo tri utakmice, Hajduk je ipak pokazao da se bolja snalazi na domaćem terenu. Upravo takva situacija bit će i danas, budući da je Hrvatski Dragovoljac u ovoj utakmici gost, a mjesto događaja je solinska dvorana Bilankuša.

Bit će ovo vrlo zanimljiva i uzbudljiva utakmica u kojoj se nadamo kako će bodovi ići u Dugopolje. Nakon ovog dvoboja, momčad Hrvatskog Dragovoljca za vikend očekuje još jedan prvenstveni derbi. Tada na svom terenu dočekuju ekipu Splita.

Susret između Hajduka i Hrvatskog Dragovoljca igra se s početkom u 14 sati.