Borba protiv korona virusa treba se shvatiti sasvim ozbiljno i u potpunosti se pridržavati uputa Ravnateljstva civilne zaštite Hrvatske. Pri tome se najviše moraju paziti osobe koje su starije životne dobi ili boluju od neke kronične bolesti. Takvim osobama preporuča se da ne izlaze iz svojih domova, osim u slučaju najveće potrebe.

Zbog takvog načina života, kojeg će vjerujemo pridržavati se svi ugroženi, MNK Hrvatski Dragovoljac ATVP Dugopolje odlučio je staviti sve raspoložive snage za pomoć starijim osobama i kroničnim bolesnicima. Od Uprave kluba, preko stručnog stožera do igrača, svi su tu kako bi pomogli da se zajedništvom prebrodi i ova izvanredna situacija.

Iz kluba su poručili svim mještanima općine Dugopolje ukoliko vam je potrebna pomoć ili odlazak u trgovine, ljekarne i slično, u bilo koje doba dana javite se članovima MNK Hrvatskog Dragovoljca. Također, ukoliko znate nekoga s područja općine Dugopolje kome je potrebna takva ili slična pomoć, u ovim teškim trenucima članovi MNK Hrvatskog Dragovoljca ATVP su vam na usluzi.

MNK Hrvatski Dragovoljac ATVP, Dugopolje možete kontaktirati putem:

Službene Facebook stranice

– Mobitela: +385 95 507 8321 – Josip ili +385 98 743 000 Kova

Pazite na sebe, ali pazimo i jedni na druge.