13 C
Split

Hrvatski Dragovoljac svoje redove pojačao dvojicom odličnih igrača

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Kako se malonogometna sezona 1. Županijske malonogometne lige bliži svome početku, MNK Hrvatski Dragovoljac svakog dana sve više radi na pripremi uoči prve utakmice.

Najnovije vijesti koje dolaze iz tabora Crnih su nova dva pojačanja u igračkom kadru. Za Hrvatski Dragovoljac u novoj sezoni nastupat će Tomislav Miljak i Ante Marčić-Mačka.

Tomislav Miljak je novi igrač u redovima Hrvatskog Dragovoljca koji u dugopoljski klub dolazi iz Omiša, odnosno iz MNK Olmissuma. Za razliku od Miljka, koji će prvi puta odjenuti dres Hrvatskog Dragovoljca, Ante Marčić-Mačka već je od prošle sezone igrač Crnih. Nažalost on se je prije početka prošlogodišnjeg izdanja prvenstva ozlijedio zbog čega nije upisao nastup za Hrvatski Dragovoljac. Sada je potpuno zdrav i konačno će zaigrati u crno-zlatnom dresu. Popularni Mačka izniman je malonogometni igrač koji čini razliku na terenu, što je potvrdio i na Torcida Kupu 2018. godine kada je bio proglašen najboljim igračem.

S ova dva igrača, koji su uistinu prava pojačanja i veliki dobitak za klub, Hrvatski Dragovoljac još spremniji ulazi u novu malonogometnu sezonu. Uoči samog starta prvenstva igrački kadar je kompletiran i spreman za napad na prvo mjesto.

Službeni početak sezone 2019./2020. 1. Županijske malonogometne lige još nije najavljen, ali očekuje se 15  listopada.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Povrat poreza stiže ranije nego inače, prve isplate sjedaju na račune već 10. svibnja

POVRAT POREZA ranije se isplaćivao u kolovozu, a lani je iznimno kao socijalna mjera pomaknuta na lipanj, dok ove...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img