HSLS-ov kandidat objavio tko mu je sve dao podršku: “Ako se još uvijek mislite, pročitajte ovo!”

  0
  Foto: Facebook HSLS

  Kandidat HSLS-a za gradonačelnika Splita Zdeslav Benzon na Facebooku je objavio popis istaknutih ljudi koji su mu na ovim izborima dali podršku.

  Evo što je napisao:

  “Ako još uvijek mislite da nemate kome dati vaše povjerenje na izborima 16. svibnja, pročitajte ovo! Iako nemam isti medijski tretman kao neki kandidati, imam nešto što nema niti jedan drugi kandidat, a to je upravo ovaj popis poznatih Splićana, istaknutih pojedinaca koji su mi dali javnu podršku u utrci za splitskog gradonačelnika:

  Dr. Ivan Urlić – poznati splitski neuropsihijatar, primarijus i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Jedan od najcitiranijih hrvatskih znanstvenika i dobitnik nagrade Grada Splita za životno djelo.

  Ksenija Prohaska – splitska kazališna, televizijska i filmska glumica s dugogodišnjom karijerom u Hollywoodu. 2015. dodijeljen je status nacionalne dramske prvakinje.

  Nikola Čelan – poznati splitski glazbenik, tekstopisac i novinar, osnivač splitske grupe TBF i klape Libar, danas poduzetnik.

  Alen Čelić – glumac, mimičar, dramski pedagog (docent za scenski pokret na Umjetničkim akademijama Splitu i Osijeku), suradnik za scenski pokret HNK Osijek, HNK Split, Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, glazbenik-kantautor benda “New Gondoliers”. Završio je plesnu školu “Physical Theatre Folkwang Hochschule” u Essenu koja je usko vezana uz Pinu Bausch. Član je UPUHA – strukovne udruge umjetnika Hrvatske.

  Veljko Popović – poznati redatelj i profesor na Umjetničkoj akademiji, član benda New Gondoliers i autor višestruko nagrađivanog, crtanog filma ‘Biciklisti’, posvećenog legendarnom Vaski Lipovcu.

  Ivica Škarić – bivši gradonačelnik Splita koji slovi za jednog od najvećih graditelja Splita, u čijem mandatu se napravio Žnjanski plato, probio Put Supavla, nastavilo probijanje Vukovarske, uredio park Emanuela Vidovića, izgradio i najveći dio eko sustava te 300.000 kvadrata novog prostora na kojem je Grad dobio vrijednost 150 milijuna eura.

  Leo Miran Maleš – splitski poduzetnik, prvi splitski craft pivar i vlasnik Mandrill’s bara

  Stipe Tabak – splitski poduzetnik, splitski craft pivar i vlasnik pivnice Tap B

  Dijana Radovniković – pokretačica studentske inicijative za stručne studije 300=300 i bivša vijećnica u GK kotaru Spinut

  Denis Pejković – vijećnik u Gradskom kotaru Plokite i pokretač građanske inicijative ‘Naprid Plokite naprid Siromašna’ u kojoj i sam živim. Biti će nezavisan kandidat na našoj listi za Gradsko vijeće.

  Žana Pavlović – poznata splitska dječja psihologinja, koja će također biti nezavisna kandidatkinja na našoj listi za splitsko Gradsko vijeće.

  Ako želite bilo kakav Split, glasajte za bilo koga. Ako želite bolji Split, moderan i transparentan grad 21. stoljeća, vjerujte njima i birajte mene”, istaknuo je Dr. Zdeslav Benzon.

  Foto: Facebook HSLS