ON JE OD MOJE SESTRE UNUK: Josip KERUM kandidat za gradonačelnika Solina

Must Read

Željko Kerum predstavio je Josipa Keruma kao kandidata HGS-a za gradonačelnika Solina. Zamjenik mu je Ognjen Bačić. Kerum je rekao da su se na ovim izborima odlučili imati svoju listu u Solinu, ali u nekim drugim gradovima i općinama. 

– U Solinu živi 40 posto moje obitelji. Moje dvije sestre i njihove obitelji, to je kao i moj grad. Odlučili smo se na angažman na osnovu nekih istraživanja i rezultata zadnjih izbora, koji su pokazali da bi osvojili dva vijećnička mjesta da smo imali listu.

Želja nam je da sudjelujemo u razvoju grada i u razvoju projekata, u radu Gradskog vijeća i svih drugih institucija. Naš kandidat je Josip, a ima prezime kao i ja.  On je od moje sestre unuk. Ima volje, želje, student je, svi se pozivaju na mlade, naočit je pošten, uredan i mislim da će napraviti dobru situaciju i da će postići dobar rezultat.

O Ognjenu Bačiću je rekao da će inženjer koji će Josipu Kerumu dati maksimalnu podršku.

– Naša lista je lista mladih, pametnih i zdravih ljudi koji žele dati svoj obol razvoju Solina – dodao je Kerum donosi Dalmatinski portal

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

ODRŽAN HOD ZA ŽIVOT U OSIJEKU: Slavonija miroljubivim hodom dala podršku nerođenima

Šesti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku održava se pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije“....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img