HSP-ov Starčević se zahvalio na potpori u 1. krugu izbora. Malo je nedostajalo za aposlutnu pobjedu

0

HSP-ov gradonačelnik Gospića Karlo Starčević je u podužem statusu na svojoj Facebook stranici zahvalio biračima koji su mu dali potporu i glas u prvom krugu izbora.

Podsjećamo Starčević je u prvom krugu osvojio 47,42% glasova u ličkoj metropoli imalo je nedostajalo da izbore riješi u prvom krugu. Dok je lista HSP-a za gradsko vijeće kojoj je Starčević bio na čelu osvojila 42,97% i 7 mandata.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.


“Dragi Gospićanke i Gospićani od srca vam svima hvala za svu podršku koju ste nam jučer pružili.

Svakom biraču ponaosob hvala na 3 042 glasa za gradonačelnika Gospića kojim ste podržali moju zamjenicu Kristina Prša i mene. Hvala vam što ste prepoznali naš rad, volju i trud za grad kojeg volimo. Hvala vam što niste nasjeli na objede, laži, uvrede, netočne sudske presude i izmanipulirane ankete.

Hvala vam što ste prepoznali istinu i poštenje. Hvala vam za svaki od 2 691 glas za Gradsko vijeće. Prepoznali ste u našoj listi ljude koji su spremni donositi odluke na korist grada, a ne osobnu korist.

Hvala što ste prepoznali i našeg kandidata za župana Danijel Tušak čovjeka budućnosti Ličko – senjske županije. Što se tiče Danijela, Gospić je rekao svoje – 2 114 glasova za župana što je u Gospiću više od i jednog drugog kandidata. Hvala vam na tome.

Hvala svim kandidatima na listama na velikom radu čitavo vrijeme kampanje. Hvala i Nezavisna lista mladih -Gospić koja je prepoznala u nama partnere i suradnike.Moja zamjenica i ja sa svojim suradnicima idemo u drugi krug i zajedno s vama ostvarit ćemo još jednu veliku pobjedu.#BudiSvoj

Foto: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here