IDEALNO ZA DRŽAVNE UHLJEBE! 2022. je godina u kojoj možete spajati svaki blagdan ili praznik.

0
Foto: Ilustracija

Uzeli ste godišnji odmor za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, ali niste se dovoljno odmorili? Ne očajavajte jer prva prilika za spajanje je već u siječnju 2022.  i to za blagdan Tri kralja. U ponedjeljak se možete vratiti na posao, ali četvrtak je već neradni dan pa ako uzmete slobodan petak, evo prilike za dodatno rekuperiranje od obiteljskog druženja, prejedanja i novogodišnjeg tuluma, piše Dnevnik.hr.

Veljača će brzo proći, preživjet ćete i ožujak i onda dolazi travanj, također neloš za spajanje. Uskrs je 17. travnja, Uskrsni ponedjeljak 18. travnja i opet možete dobiti produženi vikend, taman za lagani odmor od proljetnog umora. 

Dana 30. svibnja je Dan državnosti koji pada u ponedjeljak i prilika za još jedan dan odmora. 

Lipanj je odličan za spajanje i zapravo možete birati što želite spojiti. U četvrtak 16. lipnja pada Tijelovo, u petak uzmete godišnji i dobijete četiri dana za odmor od šefova i kolega. 

Dana 22. lipnja je Dan antifašističke borbe. Pada u srijedu pa možete dobiti čak pet slobodnih dana za samo dva dana godišnjeg. 

Idealan za spajanje je i kolovoz, kada je Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti koji pada u petak, (5. kolovoz), a Velika Gospa je 15. kolovoza u ponedjeljak. 

Svi sveti su u utorak. Nema smisla imati slobodan vikend pa raditi u ponedjeljak pa onda utorak ne, tako da slobodno spojite. Dobit ćete četiri slobodna dana.

Već sada planirajte i idući Božić koji pada u nedjelju, ali imate Štefanje koje je u ponedjeljak pa ni to nije loše.

Anita M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here