Foto: Instagram

Bivša voditeljica i pjevačica lakih nota  Vlatka Pokos prije nekoliko je dana otkrila za IN Magazin kako bi ipak mogla zauvijek ostati u Hrvatskoj i to zbog poslovne ponude koja joj se jako svidjela.

Da su mnogi njen dolazak u Hrvatsku toplo dočekali, otkriva i posljednja vijest koju je objavila na svom Instagram profilu.

“Dalmacija i moje Čiovo i Slatine su čista ljubav i guštanje od ranog jutra! Postala sam počasna članica Torcide Slatine!!! Hvala mojim prijateljima na predivnom tretmanu!!! Neopisivom!”, napisala je Vlatka, a potom otkrila:

“I samo da se zna, ja sam po očevoj strani Dalmatinka, Vlajina iz okolice Sinja (Vuković) i Dalmatinka u srcu i duši!”, poručila je.

Njena objava naišla je na niz pozitivnih komentara. “Kraljica Torcide”, “Bravo carice. Hajduk živi vječno”, neki su od komentara uz brojne emotikone srca.

Podsjetimo, Vlatka je došla u Hrvatsku iz Kanade, gdje već godinama živi i radi, kako bi sudjelovala u showu “Ples sa zvijezdama” iz kojeg je brzo ispala. Kasnije se doznalo da je ostala u Hrvatskoj zbog obiteljskih razloga, a iako je tvrdila da ne planira ostati u Hrvatskoj, to se u međuvremenu ipak promijenilo zbog poslovne ponude, koju očito nije mogla odbiti.

Ivica R.