IVAN KUJUNDŽIĆ se kandidirao za šefa HDZ ZAGREB: “HDZ će se držati temeljnih vrijednosti na kojima počiva naša stranka i Domovina, suverenizam, demokršćanstvo, svehrvatsko jedinstvo, štovanje žrtve hrvatskih branitelja”

0
Foto: Facebook

Akademski slikar Ivan Kujundžić je dana s objavio kandidaturu za predsjednika HDZ-a za grad Zagreb. Na svojoj Facebook stranici u kratkim crtama je objavio na čemu će mu biti naglasak kad bude izabran,

“Danas sam službeno predstavio svoju kandidaturu za predsjednika zagrebačkog HDZ-a u sklopu unutarstranačkih izbora u HDZ-u koji će se održati 17. listopada.

Moja poruka je jasna: želimo ujedinjen, složan i odlučan zagrebački HDZ koji će sa mnom na čelu istaknuti najbolje kadrove koje imamo, kako mlade tako i iskusnije snage HDZ-a. Zagrebu je potreban HDZ koji će biti otvoren novim idejama, ali i HDZ koji će se držati temeljnih vrijednosti na kojima počiva naša stranka i Domovina: suverenizam, demokršćanstvo, svehrvatsko jedinstvo, štovanje žrtve hrvatskih branitelja i sve to u kontekstu novog vremena i novih izazova. U svom obraćanju osvrnuo sam se i na najnoviji prijedlog proračuna gradonačelnika Tomaševića koji luta u nova zaduživanja Grada bez ikakve jasne vizije za obnovu i pokretanja Zagreba u treći milenij.

Moje pitanje za vas je hoćemo li prepustiti vodstvo Zagreba ideološkim idejama upakiranim u kvazisocijalno osjetljive i zelene politike? Krajnje je vrijeme da zagrebački HDZ uz moje vodstvo prepozna ozbiljnost ovakvih političkih eksperimenata i napokon preuzme odgovornost za brigu Zagreba, kao ukupnog središta Hrvatske. Podržite me u tome!” – napisao je Kujundžić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here