Kujundžić Puhovskom: “Trajni mrzitelj Hrvatske odjednom postaje nacionalni politički pedagog, umjesto da je lustriran po kratkom postupku i izopćen iz javnog prostora!”

  0
  Foto: Snimka zaslona

  Kandidat za predsjednika HDZ – a grada Zagreba Ivan Kujundžić žestoko je odgovorio na komentare Žarka Puhovskog o izboru šefa HDZ-a u glavnom gradu, na portalu Zagreb Info

  Evo što je napisao na svom Facebook profilu:

  [ODGOVOR NA PUHOVSKOVO PETLJANJE U IZBORE ZA ZAGREBAČKI HDZ: https://bit.ly/PuhovskovoseciranjekandidatazašefaHDZ-a]

  Otkud sad ovaj sotonski?
  Tko je angažirao ovog plaćenika, tko je naručitelj?

  Baš kad nisam mislio da sam toliko važan javio se yugo kiler i denuncijator i trajni zakupac na političku istinu. Lažni svjedok protiv Budiše i drugih nevinih studenata Zagrebačkog sveučilišta, 71-prvaša, kojima je živote uništio. Tko sada plaća ovoga najamnika, Porfirija i BIA-e? Koja je to sad panika da ovaj politički plaćenik i džeparoš bude unajmljen protiv mene?

  Trajni mrzitelj Hrvatske odjednom postaje nacionalni politički pedagog, umjesto da je lustriran po kratkom postupku i izopćen iz javnog prostora! U paklu vlastite savjesti, on se javlja kao tribun istine i morala. Kao sužanj vlastitih laži trebao bi se pokriti da ga se ne vidi i ne čuje u našemu gradu!

  Ovo doista doživljavam kao potrebu i priliku krenuti snažnije u pobjedu nad naručiteljima koji su unajmili ovakvo moralno ništavilo koje poput Lucifera predaje “moralni odgoj” sotonske filozofije hrvatskoj naciji!

  Pedagog koji je jedino mogao predavati u gulazima i na Golom otoku sad predaje moral Hrvatima.
  E, ovo me dvostruko motivira u borbi protiv naručitelja i ove moralne Strosotone!