IVICA GRANIĆ: ŠTO TAJ STARAC TRAŽI NA SKUPŠTINI DINAMA? NITI JEDAN JEDINI MEDIJ O OVOME NE PIŠE

0
266
Foto: Screenshot

Politički analitičar Ivica Granić na Facebooku su osvrnuo na Skupštinu Dinama koja se održala u Sheratonu u četvrtak i izdvojio jedan detalj za koji tvrdi da je medijima promaknuo.

Franjo Gregurić na skupštinu Dinama dolazi u pratnji Mladena Vedriša. Franjo Gregurić na Dinamovoj skupštini?!?? A niti jedan jedini medij o tome ne piše. Što taj starac traži na Skupštini? Što je htio poručiti svojim dolaskom na Skupštinu, kome dati potporu. Što ga je natjeralo da prekine bonacu mirnih umirovljeničkih dana. I to on, baš on, koji se odavno nikada nigdje pojavio nije. I to baš na Dinamovu skupštinu. Zbog čega baš on?

Možda bi neki vrli autori trebali uključuti mozak. U Hajduku imamo udrugu ‘Naš Hajduk’, koju tajno kontroliraju razni Perasovići, Pavasovići, Lalići itd, to su dobrim dijelom oni ‘dabogda sve izgubili’. A znamo na koga se to odnosilo. Mislite li da preživjela kripto Orjuna obitava samo u Dalmaciji?”, upitao je.

“Uništiti, rasprodati, izbrisati… sve što je iti malo hrvatsko, mora nestati. I opet je narod, baš kao i u politici, a današnji nogomet je i te kako politika, opet je narod stjeran u kut, u koji je doveden zbog neimanja izbora, to jest zbog problema altetnative.

Jer, kad s jedne strane imate komplot kriptokomunista, rashodovanih KGB-ovaca, Udbaša i sl., a s druge primitivne ‘desničare’, neobrazovane bukače i lopove raznih boja i dezena, kako u športu tako i u politici, a ovi drugi su po nacionalne interese opasniji od prvih, onda je jasno zbog čega imamo to što imamo, i zbog čega smo, nakon 30 godina, tu gdje jesmo. Kažem, kako u športu tako i u politici. Žali Bože ljudi koji su poginuli za Domovinu”, zaključio je.

Foto: Screenshot Facebook

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here