Iz HDZ-a odgovorili Nikoli Grmoji: “Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom,…”

0
Foto: Screenshot N!

Na današnjoj konferenciji za medije povodom početka prikupljanja potpisa za referendum o covid potvrdama jedan od čelnika MOSTA Nikola Grmoja je izjavio kako su dobili poruke iz središnjice HDZ-a gdje se prijeti ljudima otkazima ako potpišu za ovaj referendum i pozvao hrvatske građane da se ohrabre jer ako se sada povučemo, neće stati, represija će jačati.

Nije dugo morao čekati reakciju iz HDZ-a. Evo odgovora:

“Nikola “Ivermektin” Grmoja – u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti – ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila & koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda.

U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca – istine. No što smo drugo od njega i mogli očekivati.

Mostov mitraljezac s ćorcima – gigant teških riječi, laži i uvreda, a liliputanac postignuća – i dosad je bio komičan u nezasitnoj potrebi da se ovako infantilno pravi važan: svaku svoju izjavu, ma koliko besmislena bila, proglašavao je “prekretnicom”, “presudnim trenutkom”, a svaki svoj populistički manevar, ma koliko bio jadan, “veličanstvenom pobjedom”. I tako nekoliko puta dnevno.

Bio je komičan u svojoj opsjednutosti vlastitim egom te mržnjom prema stranci koja ga i u rodnom mu Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje, a sad je s novom laži postao – ridikulozan.

Žao nam ga je. Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom, pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u. Na njegovu tugu, ni sad neće uspjeti. Kako kaže izreka iz doline Neretve – U Grmoje su kratke noge!

Ali ne brinite, Grmoja će i dalje mrziti i vrijeđati sve koji se ne dive njemu i njegovoj licemjernoj sekti koja se radi politikantskog profita poigrava s tuđim životima”, objavili su iz HDZ-a.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here