HomeVijestiDalmacijaJakov Prkić: ‘Zanima me hoće li mladi Stanišić s istim žarom prijaviti...

Jakov Prkić: ‘Zanima me hoće li mladi Stanišić s istim žarom prijaviti mamu…?’

Danas se na Facebooku oglasio Jakov Prkić, vezano uz prijavu koju je komunalnom redarstvu podnio Igor Stanišić.

“Evo čitam kako me mladi Stanišić prijavio komunalnom redarstvu jer sam izvodio radove bez dozvole u staroj gradskoj jezgri. Nisam još dobio kaznu, ali čim je dobijem sa zadovoljstvom ću je platiti. Radovi koje sam napravio trajali su 20 minuta. S nepoznatim počiniteljem, u ljeto 2020. godine, podignuo sam ulegnutu kamenu ploču koja je više mjeseci prijetila spoticanjem brojnim pješacima. Ploču nismo oštetili.

Zanima me hoće li mladi Stanišić s istim žarom prijaviti mamu koja je u upravnom vijeću Javne ustanove sportski objekti dignula ruku za davanje u zakup parkirališta pored S.C. Gripe firmi čiji je vlasnik u izbornom stožeru Željka Keruma bio viđeniji gost.? Nije zanemarivo ni da je Grad Split zbog te odluke ostao bez sedam milijuna kuna. Ili će se možda moralna busola mladog Stanišića u slučaju mame „zbuniti“ kao da je prošla kraj Jabuke? Od kada je objavljena prijava javili su mi se brojni prijatelji i poznanici s ponudom da plate kaznu umjesto mene.

Ne što ja to ne mogu, već mi žele poslati poruku potpore i zahvalnosti pri tom ne očekujući nikakvu uslugu zauzvrat . Hvala puno Žanu, Lemi, Darku, Blanki, Paši, Tiću, Kari, Toniju, Anti, Duji, Antoniji, Nives, Mariju, Srđanu, Frani…”, napisao je Jakov Prkić.

Foto: screenshot

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments