HomeVijestiDalmacijaSTANIŠIĆ ODGOVORIO PRKIĆU “Poslije Kim Jong Una, Tita, Staljina i Mao Zedonga,...

STANIŠIĆ ODGOVORIO PRKIĆU “Poslije Kim Jong Una, Tita, Staljina i Mao Zedonga, Vi ste posljednji ‘europski’ političar s takvim načinom promišljanja”

Nakon što se Jakov Prkić oglasio o Igoru Stanišiću i prijavi komunalnom redarstvu, nije trebalo dugo čekati na odgovor.

Evo što je Stanišić odgovorio Prkiću.

“Čim sam se jutros probudio prijatelji su mi javili za najnoviji napad Jakova Prkića kojeg sam jučer prijavio zbog devastacija stare gradske jezgre. U svom odgovoru stari Prkić spominje moje uže članove obitelji, a što samo sugerira da je riječ o čovjeku sa sjevernokorejskim mentalitetom iako za sebe voli reći da je uključiv i tolerantan.

Dragi gospodine Prkiću, što se tiče osobe koju spominjete, ona nije napravila ništa protuzakonito, a da jest ja bih bio prvi koji bi reagirao. Međutim, ako bismo hipotetski i uzeli u obzir da su stvari onakve kakvima ih Vi prikazujete, vrlo je važno što ste pred narodom prokazali svoj totalitarni mentalni sklop.

Dakle, Vaša analogija je sljedeća – prvo ste lagali da je moja majka, gđa xy digla ruku za odluku koja je oštetila grad što je notorna laž budući da je cijeli proces utemeljen na zakonu. Drugo, Vi biste zbog toga osuđivali mene. Poslije Kim Jong Una, Tita, Staljina i Mao Zedonga, Vi ste posljednji ‘europski’ političar s takvim načinom promišljanja.

Prvo upakiraj krivnju, a zatim u jamu ubaci cijelu obitelj. Dobro ćete se slagati u koaliciji s ljubiteljem Hitlera i pjevačem pjesama iz još jednog totalitarnog režima. I za kraj, moralni Jakove, nitko nije oštetio grad kao Vaša politička mama Tamara Visković kada je protuzakonito digla ruku za anekse Spaladium Arene. Njeni će nam grijesi u stotinama milijuna kuna tek doći na naplatu.”

foto: facebook

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments