Još danas lijepo vrijeme, a od sutra promjenjivo

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Prema najavama vremenske prognoze, očekuje se kako je današnja subota posljednji dan sa stabilnim i lijepim vremenom za sljedećih nekoliko dana.

Danas u subotu, očekuje se lijepo i sunčano vrijeme tokom cijeloga dana. Temperature će ići sve do 11°C, a kiše ne bi trebalo biti. Puhat će lagani povjetarac, a biometeorološki uvjeti će također biti povoljni. U noći vjetar će okrenuti na buru, a početi će padati i kiša.

Sutra nas očekuje nastavak promjenjivog vremena. Tokom jutra vjetar će pojačati iz povjetarca do slabog, a za popodne i navečer vjetar će pojačati na umjereno jaki. Ujutro postoji vjerojatnost kontinuiranih oborina koje zahvaćaju šire područje ali ne moraju trajati dulje razdoblje, a do kraja dana mogućnost za oborine bit će sve rjeđa. Dnevna temperatura kretati će se od 5°C do 8°C.

U ponedjeljak tokom dana mala je vjerojatnost za kratkotrajne oborine. Ipak, očekuje se da bi kiša mogla pojačati tijekom noći. Vrijeme će biti oblačno, a puhat će umjerena bura. Dnevne temperature očekuju se od 5°C do 8°C.

Cijelog sljedećeg tjedna najavljuje se promjenjivo i nestabilno vrijeme. Biti će osjetno hladnije, kiša bi mogla učestalo padati pogotovo do sredine tjedna. Očekuje se kako će puhati uglavnom bura.

S obzirom na prognozu koja se najavljuje, iskoristite ovu subotu za odlazak u prirodu i boravak na otvorenome.

Previous article[NA DIDOVINI] Vučković
Next articleHodočašće u Rim
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img