Jučer su vatrogasci DVD Dugopolja ugasili požar na 7000 m2

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Orkanska bura koja puše diljem Dalmacije naravno nije zaobišla ni našu općinu. Šteta koju ovaj snažni vjetar radi najviše se vidi u polomljenim stablima, uništenom imovinom građana ali i požarima diljem Dalmacije, a najgore je u gradu Splitu.

Na području općine Dugopolje na sreću nije zabilježena značajnija materijalna šteta. Ponegdje je došlo do problema u poljoprivredi gdje je vjetar poremetio raspored poljoprivrednih dobara, pa čak i iz zemlje izbacivao tek posađena sjemena krumpira.

Ni vatrogasci DVD Dugopolja nisu mirovali jučer. Najznačajnija aktivnost bila je gašenje požara koji je izbio na području Nubili. Požar je izbio oko 17:40 sati a gorjelo je oko 7000 m2 trave i niskog raslinja. Na sreću vatrgoasci DVD Dugopolja su brzom reakcijom požar stavili pod kontrolu i tako spriječili njegovo daljnje širenje, a na koncu su ga naravno i ugasili.

Nadamo se kako će ostatak vikenda koji će biti obilježen jakom burom proći bez požara i materijalne štete.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img