Sinoć je u trogirskoj sportskoj dvorani između Muline i Hrvatskog dragovoljca ATVP odigran susret 2. kola Prvenstva mladeži – regija jug malog nogometa.

U ovaj dvoboj suparnici su ušli s različitim učinkom iz prvog kola. Mulina je u prošlotjednoj utakmici bila bolja od Okruka, dok je Hrvatski dragovoljac remizirao s ekipom Konobe Tomić. Ti rezultati igračima Muline uoči sinoćnje utakmice dali su vjeru da mogu pobijediti Dugopoljce, no mladi Crni uspješno su odgovorili na takav izazov.

Igrači Hrvatskog dragovoljca su rezultatski kontrolirali cijelu utakmicu protiv suparnika iz Poljica. Prvo poluvrijeme bilo je iznimno siromašno golovima, no ipak, Crni su s prednošću otišli na odmor. U 9. minuti Dugopoljci su došli u vodstvo kada je najbolji igrač susreta Josip Delić zabio za vodstvo od 0:1. Tim rezultatom otišlo se i na odmor, a zadovoljni su mogli biti gosti koji su stvorili minimalnu prednost pred nastavak susreta.

U drugom poluvremenu posjetitelji su gledali puno efikasniju utakmicu, a mreže su se tresle s obje strane. Rezultat se nije mijenjao do pred sami kraj susreta, no tada se u samo tri minute odvila prava drama i mini golijada, kao u režiji Hitchcocka. U 28. minuti, prvi od svoja dva pogotka na utakmici postigao je Domenik Luka Skejić, čime Crni povećavaju svoje vodstvo na ugodnih dva razlike. Ipak, samo minutu kasnije Poljičani smanjuju na 1:2, a strijelac tog pogotka bio je Vukman. Da ne bi bilo nedoumica oko pobjednika utakmice mladi Crni su odmah odgovorili na način da je Domenik Luka Skejić zabio svoj drugi pogodak na utakmici i time potvrdio pobjedu Hrvatskog dragovoljca u ovom susretu.

Zbog ponovnog izostanka trenera juniora Ivana Mora, ekipu je s klupe u prvoj juniorskoj pobjedi vodio Željko Kovačević-Kova.

Nakon odigrana dva prvenstvena kola, juniori Hrvatskog dragovoljca ATVP na svom kontu imaju upisana 4 boda. To je vrlo dobar start novaka u ligi koji potvrđuje da se u Dugopolju odlično radi s mladim malonogometašima. Ne sumnjamo kako će i u sljedećem susretu, kada im dolazi ekipa Splita, mladi Crni dati sve od sebe i odigrati dobru utakmicu.

MNK Mulina – MNK Hrvatski Dragovoljac ATVP 1:3 (0:1)

MNK Hrvatski dragovoljac ATVP: Mateo Bosančić (kap.), Josip Delić, Luka Križanac, Ante Balić, Toni Perkov, Luka Bosančić, Ante Radman, Domenik Luka Skejić, Toni Bosančić

Trener: Željko Kovačević – Kova