Kako izbrisati povijest pretraživanja na Instagramu u samo nekoliko koraka

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ako je povijest vašeg Instagram računa pretrpana profilima i hashtagovima koje odavno više ne slijedite, evo kako ćete najlaške izbrisati stare pretrage.

Privatnost je važan dio života na mreži, a vaša povijest pretraživanja drugima može mnogo toga reći o vama. Zato vam preporučujemo da redovito provjetrite svoj račun i očistite ga od nepotrebnih informacija. To vrijedi za sve preglednike i feedove s društvenih mreža, pa tako i za Instagram. Za početak, valja vam očistiti hashtagove i profile koji vam više nisu zanimljivi.

Povijest pretraživanja na Instagramu možete izbrisati u nekoliko jednostavnih koraka. Evo i kako:

Otvorite Instagram aplikaciju. > Dodirnite svoj profil. > Dodirnite ikonu u obliku hamburgera na vrhu stranice. > Dodirnite ‘Postavke’. > Dodirnite ‘Privatnost i sigurnost’. > Dodirnite ‘Očisti povijest pretraživanja’. > Ponovno dodirnite ‘Očisti povijest pretraživanja’.

Otvorite aplikaciju

Pazite, izbrisane pretrage mogu se ponovno pojaviti

I to je to. Ipak, Instagram na svojoj stranici navodi da je ‘brisanje povijesti pretraživanja privremeno i da se pretrage koje izbrišete mogu ponovno pojaviti u vašoj povijesti nakon što ih ponovno potražite.’

Stoga imajte na umu da upotrebom Instagrama zapravo nemate potpunu kontrolu nad svojim podacima i načinom na koji ih koristite. Čini li vas to nervoznim, uvijek možete napustiti platformu i preći na neku drugu uslugu dijeljenja fotografija kao što su Smugmug, Flickr ili 500PX.

na telefonu i dodirnite profilnu sliku u donjem desnom kutu. Na sljedećem zaslonu dodirnite ikonu hamburgera u gornjem desnom kutu, a zatim odaberite ‘Postavke’ na dnu stranice.

Na novoj stranici odaberite ‘Privatnost i sigurnost’, a zatim na dnu stranice izaberite opciju ‘Očisti povijest pretraživanja’. Potom dodirnite poruku ispisanu plavom bojom. U okviru odaberite opciju ‘Da, siguran sam’, također ispisanu plavim slovima, pipe tportal.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img