Kapetan riječne plovidbe u Beogradu: Želim da se što prije sazna što se dogodilo

0
Foto: N1

Kapetan riječne plovidbe u Beogradu Vladica Zdravković komentirao je za N1 kako tječe potraga za nestalim mladićem iz Splita Matejom Perišem.

“Suosjećam s roditeljima, pošaljete dijete da se zabavi i opusti, a dogodi se ovako”, rekao je Vladica Zdravković i dodao:

“Ako je pretpostavka da je došlo do upada u rijeku, postoji mogućnost da je prošao između prolaza, mogao je zakoračiti i pasti u rijeku. Brzina rijeke je 10 kilometara na sat. Moguće je da je udario glavom, dole je greda, s tugom ovo komentiram i teško mi je.

Policija je uključena od početka, dvije riječne patrole su na vodi, potraga traje 24 sata dnevno, ministar policije se informira, dao je posebne zadatke da se dijete pronađe. Pretpostavka je da je bila gužva na zahodu, ali nezahvalno je to sve komentirati. Želim da se što prije sazna što se dogodilo djetetu. Neovisno o fizičkoj spremnosti, on je bio u majici, temperatura je niska, može doći do grčenja, nevjestice…”

“Ako se dogodilo da je utopljenje u pitanju, on je već u Dunavu”, naglasio je Zdravković.

Ističe također da ovo nije prvi pu: “Događalo se i ranije, zato je ograda obojana u bijelo, bila je crna. Sve snage su na terenu i rade sve što mogu.”

Ivica R,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here