KERUM reagirao na Puljakov intervju: “Prvi kojeg treba procesuirati je Puljak, a drugi je njegov zamjenik- rasist koji je jučer proslavio dan Srpskog jedinstva 15.09.”

0
56
Foto: screenshot/ilustracija

Na intervju splitskog gradonačelnika Ivice Puljka koji na svojoj Facebook stranici oglasio se bivši gradonačelnik Željko Kerum.

Evo što je napisao i objavio:

“Čitam intervju gradonačelnika Puljka, u kojem se referira na gradske tvrtke.

Naslov je “To je strašno”. Pitam gradonačelnika Puljka što je to strašno? Sve je uobičajeno. Kao što je bilo i prije, tako je i sada. Političke opcije dobiju izbore i stavljaju svoje ljude, tako je bilo i tako će i biti.

Razlika je samo što Puljak laže da bira po natječaju, a zapravo ne bira nego imenuje svoje sponzore koji su mu dali novce. Prvi kojeg treba procesuirati je Puljak, a drugi je njegov zamjenik- rasist koji je jučer proslavio dan Srpskog jedinstva 15.09.

Prošle godine na taj datum se rugao sa Splitom uručivši nagrade “Split je kurac”. Pitam Puljka zar nije strašno što njegov zamjenik “Bojan rasist” kaže radnicima gradskih poduzeća da će im ispitati obiteljsko porijeklo?

Osim Pr-a ništa ne rade. Namještaju plaćene oglase, u kojima neki od naših sugrađana govore kako oni rade dobro, a ko zna iz kojih interesa to govore?

Split je hrvatski grad za koji su ginuli hrvatski branitelji i nitko nema pravo vrijeđati naš grad pogrdnim imenima” – napisao je Kerum

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here