Porazi Kustošije i Hrvatskog Dragovoljca i vrlo dobra predstava protiv Dugopolja – i eto Novigrađana ponovno na životu. Iako ih je nedavno Dugopolje pobijedilo u Novigradu, sada su momci s Laca stavili “glave skupa” i upisali pobjedu koja ih još održava na životu.

Poveli su u 18. minuti kada Bruno Bogojević iz okreta pogađa od grede u tlo pa u mrežu za 1:0. Samo 14 minuta kasnije korner je za Novigrad, a u gužvi se najbolje snalazi Ante Živković za udvostručenje vodstva danas momčadi Džemala Adiljija.

Imali su još Bogojević i Pamić svoje prigode, ali nisu pronašli put do mreže, dok su u nastavku gosti zagospodarili terenom, ali bez ijedne prave prigode. Točku na “i” domaći stavljaju iz kontre u posljednjoj minuti kada je Kristijan Batelić s loptom prošao 80 metara, a onda idealno poslužio Brunu Pralasa za konačnih 3:0.

NOVIGRAD – Igralište Laco

DRUGA HNL – 26. KOLO – SUDAC: Ivan Čužić (Velika Gorica)

NOVIGRAD – DUGOPOLJE 3:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Bogojević 18′, 2:0 Živković 32′, 3:0 Pralas 90′

Žuti kartoni: Kušeta (Dugopolje)

NOVIGRAD: Nemec, Cerovec, Čakarun L., Simonović (od 65. Batelić), Živković A., Pralas, Polić (od 75. Pierre), Pamić, Čakarun M. (od 65. Baša), Mijoković, Bogojević
Trener: Džemal Adilji

DUGOPOLJE: Tomić, Radovanović (od 75. Rodrigues), Primorac, Radošević, Miličević, Delić (od 46. Nakić), Balić, Prtajin, Kušeta (od 63. Maglica), Jurić, Baima
Trener: Miroslav Bojko

Rezultati by SofaScore