Koja bešćutnost Vedrane Rudan: ‘MENI SE J*** ZA UKRAJINU,.. “

0
Foto: screenshot

Vedrana Rudan u novom je blogu ponovno podignula prašinu, a najnoviji ”Zimmer frei” prati aktualna događanja u Europi i Ukrajini

Spisateljica Vedrana Rudan na svojoj je stranici Rudan.info objavila je novi tekst pod nazivom ”Zimmer Frei” u kojem se osvrnula na Ukrajinu, a dotakla se i ”licemjerja” ukrajinskog predsjednika, koji se navodno bavi iznajmljivanjem vila u inozemstvu i to ruskim državljanima.

“Znam da nema ni Hrvatice ni Hrvata koji iz džepa neće početkom iduće godine izvući posljednji hrvatski euro da bi izbjegloj dječici, izbjeglim majkama i izbjeglim curama i dečkima iz bratske nam Ukrajine osigurao: grijanje, školovanje, zdravlje, besplatan upis u vrtić, besplatan starački dom, besplatan stan, besplatnu zdravstvenu skrb, besplatno… Naša hrvatska srca su uvijek i bit će zauvijek otvorena kad treba pomoći potrebitima, a Ukrajina pati. Ukrajina zbog zlikovca Putina toliko pati da nema te cijene koju neće platiti Europa da bi Ukrajina prestala patiti. U to ime i ako treba, čitava će Europa pa i mi Hrvatice i Hrvati položiti svoje živote na oltar sad već naše domovine Ukrajine”, započela je novi blog Rudan.

“Meni se jedinoj u Europi je** za Ukrajinu. Reći ću vam i zašto da ne biste o meni ružno mislili. I ja kao i vi volim kad ljudi misle da sam empatična i da ću iz svog hrvatskog džepa izvući svoj posljednji hrvatski euro i dati ga onome tko pati. Pa ipak, kako rekoh, je** mi se za Ukrajinu. ‘Ku*** bešćutna, komunjaro nedo*****, četnikušo’, čujem kako bljujete hrvatski bijes u pravcu mene Hrvatice nehrvatice. Opustite se. Objasnit ću”, napisala je Rudan pa objasnila na svoj način.

“Ukrajina, svi znamo, ima predsjednika Zelenskoga, poznatog američkog ku***svirca. Znam, ali ipak, ponekad treba utvrditi gradivo, Zelenski je najbolji ku***pijanist na svijetu. Pogorelić mu nije ni do koljena. Da jest, možda bi Ameri na njega oko bacili. Dakle, Zelenski svira ku***, ali ne svira ku***. Što znači svirati ku***? To znači raditi bezvezni posao, baviti se nečim nekorisnim. E, Zelenski nije taj. On sigurno ne koristi Ukrajini, i ne treba, plaćen je da koristi Americi i da je** Europu što mu uspijeva, ali to nije sve. Vaš Zelenski se, sakriven u nekoj špilji, pitaj boga gdje, pravi heroji znaju pronaći pravu rupu, bavi pravim poslom. Kad Zelenski ne drži predavanja europskim vođama i kad od njih ne traži zabranu ulaska Rusa u Europu, tenkove, rakete i atomske bombe, onda kontaktira agenciju koja se bavi iznajmljivanjem nekretnina. Nisam jasna. Ovih dana smo saznali da heroj, general i ku***svirac, ima vilu u Toscani, da, u Toscani, neće je valjda imati u Kijevu, pa s agencijom dogovara najam koji iznosi pedeset tisuća eura.

Ne, nije to sve. Agencija je našla neke Azijate koji su bili spremni unajmiti vilu, ali su u posljednji čas otkazali pa je Zelenski iz svoje rupe bio oduševljen kad je čuo da će vilu unajmiti ruski par koji živi u Londonu. Pukla je bruka. Ma, ne, ne, ne zbog toga što se Zelenski za vrijeme rata u našoj Ukrajini ima vremena baviti iznajmljivanjem svoje vile u Toscani, vila u Toscani se svakome može dogoditi, neki kur******* zamjeraju neprincipijelnost. Od nas Europljana traži da Rusima ne damo ni kap ledene vode kad na njih kojim zlom naletimo na cesti, a on je spreman svoju vilu za lovu ustupiti Rusima. Iznenadilo vas je to, je li? Mene nije jer živim u Hrvatskoj i znam kako funkcioniraju generali. Svi govore isto: ‘Stoko, evo ti oružje, crkni za Domovinu! Tebi grob, meni vila.’ Ipak, pod pritiskom europske javnosti Zelenski više neće iznajmljivati vilu Rusima. Hoće vama, ako se odlučite dati nekoliko desetaka tisuća eura planetarnom junaku dvadeset i prvog vijeka i borcu za vašu, moju, europsku i svjetsku demokraciju i slobodu. U to ime, neka nam dugo živi Amerika! Nisam svršila. Dok se svijet, doduše kratko, tresao zgromljen biznisom onog kur*******a i mi Hrvati smo saznali da imamo generala koji voli nekretnine. Svima nam znani heroj Domovinskog rata general Čermak koji je tko zna koliko puta polagao život na oltar Domovine, ali mu je oltar uvijek rekao, odj***, ima drugih, kupio je u Opatiji najljepšu vilu. U kešu je platio 12 milijuna eura”, dodala je Rudan te zaključila da se ”herojstvo mjeri s količinom eura koje imaš”.

”Ne, ne, ne i ne! Nisam rekla čak ni pomislila da mi je čudno kako je general iz Domovinskog rata mogao izvući toliku lovu. Znam, sve je čisto, sve legalno, sve krvavim radom stečeno. Doduše, poznajem neke heroje Domovinskog rata koji okolo bauljaju gole guz***, ali sam sigurna da su to bili heroji od ku***”. Veličina herojstva se mjeri količinom eura koje imaš. Bilo bi zločesto i nezahvalno poricati sve one čine kojima je heroj i general Čermak zadužio Hrvatsku. Ja ne znam koji su to, ali znalci znaju. Meni je poznat samo ovaj njegov posljednji herojski čin. On je vilu u Opatiji kupio od Rusa i tako je jedinu nam Hrvatsku oslobodio od jednog Rusa, p**** mu materina ruska, dabogda mu se sjeme zatrlo! Ma baš sam to dobro rekla! Da! Da ne zaboravim. SLAVA UKRAJINI! Da. Da ne zaboravim. NEKA NAM ŽIVI JEDINA I VJEČNA HRVATSKA!”, završila je objavu Rudan.