Kada, kako i koliko vremena djeca u Hrvatskoj provode pred malim ekranima

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Bez nadzora roditelja 70 posto djece predškolske dobi gleda tv, 2/3 ih koristi mobitel i računalo, a 75 posto tablet – neki su od rezultata prvog nacionalnog istraživanja o predškolskoj djeci pred malim ekranima prikazanih u rodinoj infografici.

Uz dozvolu Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, udruga Roda je u okviru svog projekta Razmisli pa klikni od vrtića grafički prikazala podatke iz Prvog nacionalnog istraživanja o predškolskoj djeci pred malim ekranima, koje su proveli Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Hrabri telefon.

Koliko je elektroničkih uređaja u prosjeku dostupno predškolarcima, kada, kako i koliko vremena provode koristeći ekrane, nadziru li njihovi roditelji uporabu ekrana, te što ih očekuje ako ih ne pripremimo za sigurno i odgovorno korištenje tehnologije, pogledajte u infografici.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

(VIDEO) 76. OBLJETNICA BLEIBURŠKE TRAGEDIJE Komemoracija na Lovrincu: “Nismo ovdje zato što nekoga mrzimo, nego zato što svoje volimo”

Povodom obilježavanja 76. obljetnice Bleiburške tragedije, u organizaciji koordinacija ratnih postrojbi SD županije, braniteljskih udruga Grada Splita i...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img