“KREATORI ISTINE”, KREĆE NOVA EMISIJA MARKA LJUBIĆA NA MREŽA TV, PRVI GOST doc. dr. sc Ivica Granić: KOME VJEROVATI U MEDIJIMA, A KOME NE!

0

[KREATORI ISTINE] – PREMIJERA!

🔹️U uvodnoj emisiji “Kreatori istine”, gostovat će doc. dr. sc. Ivica Granić, komunikolog. Gledatelje i hrvatsku javnost ćemo elaboracijom najvažnijih elemenata informacijskog procesa u elektronskim, tiskanim i televizijskim programima približiti ciljnom odgovoru – komu i zašto vjerovati, a komu ne?

🔹️Kako se manipulira, koje se uredničke, redakcijske, vizualne i grafičke tehnike koriste u opremanju ponuđenih informacija, koliko je važna selekcija događaja, sugovornika, kako se preusmjerava pozornost s bitnih na nebitna pitanja, kako se i na kojim elementima pripremaju manipulativne kampanje i konačno, kome služe takve kampanje danas u Hrvatskoj?

🔹️Razgovor s doc. dr. sc. Ivicom Granićem će vas uvesti u serijal emisija u kojima ćemo svakoga tjedna, petkom u 20 sati konkretno analizirati reakcije medija u Hrvatskoj na najvažniJe pitanje toga tjedna. Pokazat ćemo kako vam lažu, podvaljuju, kako vas varaju i kako vas pošteno informiraju.

🔹️“Kreatori istine” je jedinstvena emisija kakvu do sada hrvatska javnost nije imala prigodu vidjeti. Budite s nama u petak 14.10. od 20 sati na Mreža TV i partnerskim regionalnim televizijama.

#kreatoriistine #ivicagranić #markoljubić #uimenaroda #mrežatvzagreb Radiotelevizija Herceg-Bosne Diadora.TV TV Nova Pula SB.TV Televizija Dalmacija

Anita M.